Beste dierentuin aanbiedingen

Een dagje dierentuin is leuk voor het hele gezin. Er zijn heel verschillende dierentuinen. Er zijn grote dierentuinen en wat kleinere; er zijn dierentuinen die zich voornamelijk richten op een specifieke diersoort, maar ook dierparken waar je allerlei verschillende beesten kunt bewonderen. In dit artikel vind je niet de leukste of de beste dierentuinen op een rij, maar wel de beste dierentuin aanbiedingen van dit moment!

Dierentuin aanbieding: tot 30% korting diverse dierenparken

Momenteel krijg je via Telegraaftickets.nl tot 30% korting op diverse dierenparken in Nederland en Belgie, zoals Safari Park Beekse Bergen, Ouwehands Dierenpark, Sea Life Scheveningen en Dierenrijk Europa. 

Dierentuin aanbieding: 40-70% korting

Je kunt flinke korting krijgen op een dagje uit naar een dierenpark als je meebiedt op de veiling. Dagelijks kun je meebieden via Ticketveiling of via Vakantieveilingen. Ervaring leert dat de korting via de veiling oploopt tot soms wel 70% of meer. Momenteel kun je meebieden op de volgende dierenparken: Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn, Apenheul in Apeldoorn, Dolfinarium in Harderwijk, Dierenpark Zie-ZOO in Volkel en SEA LIFE Blankenberge in Belgie.
Door mee te bieden op de veiling kan je je vakantie al scoren voor slechts enkele euro's. Neem een kijkje en bespaar enorm op de kosten voor je vakantie!

Naar Vakantieveilingen.nl