Goedkoop dagje uit in Belgie

Om een leuk dagje uit te beleven hoef je natuurlijk niet in Nederland te blijven. Je kunt ook de grens over, naar Belgie. In Belgie hebben ze een aantal leuke pretparken en dierentuinen die op nog geen 2 uur rijden van Utrecht liggen. In dit artikel dan ook de leukste dagjes uit in Belgie met korting, zodat je een goedkoop dagje plezier in Belgie kunt beleven! 

Bobbejaanland: 40-70% korting

In Bobbejaanland in Lichtaart beleef je een dagje vol plezier. Geniet van de vele attracties, een van de shows of ga lekker eten in het restaurant. Voor ieder is er hier wat wils. Je kunt momenteel meebieden op 2 jaarabonnementen voor Bobbejaanland via Ticketveiling. Kortingen lopen hier vaak flink op, tot soms wel meer dan 70%. De moeite waard dus om eens te proberen.

SEA LIFE Blankenberge: 53% korting

In Blankenberge, dichtbij de kust, ligt SEA LIFE Blankenberge met meer dan 2500 dieren. Je leert hier de onderwaterwereld kennen en maakt een reis langs de Amazonerivier. Er is een haaientunnel, je kunt piranha's bekijken en er is een nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes. Daarnaast biedt SEA LIFE Blankenberge opvang aan aangespoelde zeehonden en hebben zij een zeehondenkliniek. Kortom, een superleuk dagje uit! Je boekt nu SEA LIFE Blankenberge met 53% korting via Actievandedag.nl.

Domein van de Grotten van Han: 39% korting

De Grotten van Han vind je in de Ardennen en zijn een spannend netwerk van ondergrondse gangen met bijzondere kalkafzettingen, stalagmieten, stalactieten en gekleurde rotsen. Zowel boven als onder de grond is hier van alles te beleven. Boven de grond ga je op safari en vind je beren, lynxen, vossen, herten en roofvogels. Nu koop je online een kaartje voor Het Domein van de Grotten van Han met 39% korting.

Olmense Zoo: 51% korting

In de Antwerpse Kempen waan je je op de Afrikaanse Savanne of in de tropen. De Olmense Zoo ligt heel mooi in de Antwerpse Kempen en heeft een mooi natuurlijk karakter. Je vindt hier diverse dieren en kunt je echt een dagje goed vermaken in deze mooie dierentuin. Via Travelbird momenteel 51% korting op de toegang voor de Olmense Zoo

 
Door mee te bieden op de veiling kan je je vakantie al scoren voor slechts enkele euro's. Neem een kijkje en bespaar enorm op de kosten voor je vakantie!

Naar Vakantieveilingen.nl