Korting Circus Herman Renz

Welk kind gaat nou niet graag naar het circus? Of het nu zomer is of winter: Kinderen houden van het circus. De dieren, de gekke clowns, de stoere acrobaten of de jongleurs. Voor kinderen is het circus een hele beleving.

Sinds jaar en dag is Circus Herman Renz het Nederlands Nationaal Circus. Van begin april tot begin januari reizen ruim 85 medewerkers met 12 verschillende nationaliteiten door het hele land om 350 voorstellingen te geven.

Prijzen Circus Hermen Renz

Een circusvoorstelling is erg leuk, maar niet goedkoop. Vooral als je met het hele gezin wilt gaan is het een vrij prijzig uitstapje. Dit zijn de prijzen voor een toegangskaartje voor Circus Herman Renz:

  • Kinderen t/m 1 jaar: GRATIS
  • Loge (beste plaatsen, direct aan de circuspiste): volwassenen 35 euro, kinderen t/m 12 jaar en 65+ betalen 30 euro.
  • Stalles: volwassenen 30 euro, kinderen t/m 12 jaar en 65+ betalen 25 euro.
  • Fronttribune: volwassenen 25 euro, kinderen t/m 12 jaar en 65+ betalen 20 euro.
  • Zijtribune (zichtbelemmerende plaatsen): volwassenen 17 euro, kinderen t/m 12 jaar en 65+ betalen 12 euro.

Korting Circus Herman Renz

Natuurlijk kun je veel goedkoper een betoverende voorstelling van Circus Herman Renz beleven. Dit kan via Ticketveiling. Momenteel kun je hier meebieden op diverse circusvoorstellingen van Circus Herman Renz. De ervaring leert dat je korting via de veiling flink kan oplopen, soms wel tot 80%. Succes!

Flinke korting met BONGO bon

Je kunt ook een BONGO bon kopen. Deze BONGO Hollands Glorie kost 34,90 euro en geeft je recht op 2 fronttribunekaarten voor Circus Herman Renz. 

Je kunt ook kiezen voor de BONGO Familie. Deze kost 59,90 euro en geeft je recht op 2 zitplaatsen voor de 'stalles' (1 voor een volwassene en 1 voor een kind).
Door mee te bieden op de veiling kan je je vakantie al scoren voor slechts enkele euro's. Neem een kijkje en bespaar enorm op de kosten voor je vakantie!

Naar Vakantieveilingen.nl