Bellewaerde kortingen en aanbiedingen

40-70% korting Bellewaerde

Je kunt momenteel meebieden op de veiling voor een dagje Bellewaerde. Grote kans dat jij straks met hoge korting een dagje gaat genieten met vrienden of familie in Bellewaerde. Nu in de veiling:

Tot 6% korting tickets Bellewaerde

Via Dagtickets.nl krijg je sowieso korting op een dagje Bellewaerde. Volwassenen krijgen 6% korting en kinderen 4% korting op tickets voor Bellewaerde.

Bellewaerde

Bellewaerde is een pret- en dierenpark in één! Dit park is gelegen in Ieper, wat een plaats in het Belgische West-Vlaanderen is. Het park maakt deel uit van een koepelorganisatie waar ook Walibi Holland deel van uitmaakt. In het park is voor jong en oud voldoende te zien en te beleven om je een dag lang te kunnen vermaken.

Spetterende attracties Bellewaerde

In Bellewaerde vind je tal van spannende en spectaculaire attracties, voor jong en oud! Zo kun je je hier makkelijk een dag vermaken met het hele gezin. Voorbeelden van populaire attracties in het park zijn de Freaky Forest, de Camping Mortal en Dracula 4D. Op de website van Bellewaerde vind je van alle aanwezige attracties een beschrijving.

Bezoek tal van exotische dieren in Bellewaerde

Naast het pretpark met de verschillende attracties heeft Bellewaerde een dierenpark. In het dierenpark vind je tal van verschillende exotische dieren, zoals de Aziatische olifant, de tijgers, de Amoer luipaarden, ringstaartmaki’s, enzovoorts. Voor wie spektakel en dieren wil combineren organiseert het park roofvogeldemonstraties met verschillende grote roofvogels.

Activiteiten in Bellewaerde

Je kunt ervoor kiezen om jezelf een dag te vermaken in het pret- en dierenpark Bellewaerde, maar je kunt ook vermaakt worden. Bezoek hiervoor bijvoorbeeld een stunt & dive show of kies voor het bijwonen van een dierentraining.

Entreeprijzen Bellewaerde

Gratis voor kinderen kleiner dan 1m
28 euro voor kinderen tussen de 1m en 1m40
28 euro voor mindervaliden
28 euro voor senioren
32 euro voor volwassenen

Door tickets online te bestellen profiteer je van kortingen op bovenstaande prijzen. Daarbij hoef je niet in de rij te staan!

Adres Bellewaerde

Bellewaerde
Meenseweg 497
8902 Ieper
België

  Dagtickets.nl Check je Voordeel
  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit