Bobbejaanland kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Bobbejaanland

Wil je een dagje uit naar  Bobbejaanland, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, acties, kortingen en/of kortingsbonnen voor Bobbejaanland in Lichtaart (Belgie), zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje uit!

49% KORTING dagticket Bobbejaanland

Tijdelijk een TOP AANBIEDING via de Duitse Groupon.de. Je krijgt momenteel 49% KORTING op een dagticket voor Bobbejaanland. Je betaalt nu maar € 19 p.p. Tickets zijn geldig tot 4 november 2018. Boeken via de Duitse Groupon is simpel. Maak een Groupon.DE account aan via Facebook (je hoeft dan geen Duits adres op te geven) en bestel de deal! Je kunt gewoon met Paypal of soms ook Ideal of Creditcard betalen.

38% korting kaartjes Bobbejaanland

Via Uitjekrant.nl ga je nu met 43% korting een dagje naar Bobbejaanland. Je betaalt nu slechts € 21,90 p.p. Transactiekosten zijn € 1,50. Tickets zijn geldig t/m 30 september 2018.

40-70% korting dagje Bobbejaanland

Via de veiling kun je vaak flinke korting scoren. Dus bied nu mee op de volgende veiling en ga met hoge korting een dagje naar Bobbejaanland:

Tot 33% korting dagkaart Bobbejaanland

Via Dagtickets.nl krijgen volwassenen 33% korting op een dagkaart en kinderen 13% korting op een dagkaart voor Bobbejaanland.

Bobbejaanland

Bobbejaanland biedt alles voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin of met je klas. Meer dan 40 attracties voor jong en oud, shows en evenementen, winkeltjes en restaurants maken een dag in Bobbejaanland onvergetelijk. Kies uit rustige, matige of intense attracties voor de allerkleinsten en voor de allerstoersten. Rondom Halloween kun je griezelen in het hele park of bezoek het evenement “Warande”, een muzikale ode aan Bobbejaan.

Rustig bootje varen of wildwatervaren?

Voor alle leeftijden is er iets te beleven in Bobbejaanland. Terwijl opa en oma rustig ronddobberen tussen het groen, veroveren papa en mama met de kinderen de oceaan tijdens de Banana Battle of bedwingen de El Rio met zijn woest klotsend water. Draai rondjes in de Dino Ride, een rustig attractie, roetsj van de Bob Express, een matige attractie of draai met grote snelheid tussen de boomtoppen door in de rollercoaster Dizz of Dreamcatcher, intense attracties. Verder kun je in Bobbejaanland onder andere glijden van hoge glijbanen, rondrijden in stoere trucks of rondsuizen op hoge snelheid in de Aztek Express. Krijg je al zin in een hele dag plezier, spanning en spel voor het hele gezin?

Entreeprijs Bobbejaanland

Bij Bobbejaanland hangt de toegangsprijs onder meer af van je lengte. Kinderen onder de 1 meter mogen gratis naar binnen. Ben je jarig? Dan mag je ook gratis naar Bobbejaanland, ongeacht je lengte.
Kinderen tussen 1 meter en 1,40 meter: € 28,00 (online ticket € 19,95)
Volwassenen: € 33,00 (online ticket € 19,95).
Voor groepen gelden andere prijzen. Je kunt je ticket ook combineren met een hotelovernachting voor twee of meer dagen plezier in Bobbejaanland.

Adres Bobbejaanland

Bobbejaanland
Olensteegweg 45
B-2460 LICHTAART (België)

  Vakantieveilingen Check je Voordeel
  Travelbird Check je Voordeel
  Dagtickets.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit