Boudewijn Seapark kortingen en aanbiedingen

Veiling Boudewijn Seapark

Via de veiling kun je nu meebieden op een dagje Boudewijn Seapark in Brugge. Grote kans dat jij straks met flinke korting dit leuke park kunt gaan bezoeken. Nu in de veiling:

23% korting Boudewijn Seapark

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk tickets voor Boudewijn Seapark in Brugge met korting.  

Boudewijn Seapark

Het oorspronkelijk Boudewijnpark, nu ook wel Boudewijn Seapark genoemd, is een themapark in Sint-Michiels. In het park vind je zowel dieren, als leuke attracties voor jong en oud! Zo biedt het park alles om je als gezin een lange dag te kunnen vermaken. Het park werd bij de oprichting vernoemd naar de toenmalige koning van België, koning Boudewijn.

Leuke attracties voor jonge kinderen in Boudewijn Seapark

De attracties van Boudewijn Seapark zijn vooral gericht op jonge kinderen. Denk aan een carrousel, een paardenbaan, een heus kids island en de Hurricane. Daarbij zijn er nog tal van verschillende klim- en klautertoestellen en beschikt het park over een kinderboerderij. Hier kunnen kinderen de kleinere dieren, zoals geitjes, aaien en knuffelen. Voor ouderen biedt het park de mogelijkheid om minigolf te spelen.

Sterk uiteenlopende diersoorten in Boudewijn Seapark

Zoals de naam van het park wellicht al doet vermoeden, is het Boudewijn Seapark voornamelijk gericht op zeedieren. Zo vind je in het park dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden! Naast de mogelijkheid om de dieren in alle rust te bekijken, kun je een van de verschillende shows bezoeken. Hier laten de verzorgers van het Boudewijn Seapark verschillende kunstjes van de dieren zien. Dit is leuk voor jong en oud!

Boudewijn Seapark: Interactie met dieren 

Wil je een dagje naar het Boudewijn Seapark nog specialer maken? Kies voor een VIP-arrangement, waarbij je met de dolfijnen van het park kunt zwemmen. Ook worden er educatieve sessies en complete dolfijnenkampen georganiseerd door het park.

Entreeprijzen Boudewijn Seapark

Gratis voor kinderen kleiner dan 85 centimeter
9,50 euro voor kinderen tussen de 85 en 99 centimeter
22 euro voor kinderen vanaf 1 meter t/m 11 jaar en senioren
26 euro voor volwassenen

Door tickets vooraf online te bestellen kun je profiteren van korting op de entreeprijzen.

Adres Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark
Alfons de Baeckestraat 12
8200 Brugge (Sint-Michiels)
België

  Dagtickets.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit