Plopsa De Panne kortingen en aanbiedingen

35% korting Plopsaland De Panne

Via Tripper nu tijdelijk 35% korting op een dagje Plopsaland De Panne. Je betaalt nu nog maar € 23,73 p.p. Tickets zijn geldig t/m 6 januari 2019.

40-70% korting dagje Plopsa De Panne

Momenteel kun je meebieden via de veiling op een dagje Plopsa De Panne. Grote kans dat je met flinke korting een dagje plezier bij Plopsa De Pannen kunt scoren. Kortingen via de veiling lopen namelijk op tot wel 70%. Nu in de veiling:

Bestel tickets Plopsa De Panne online

Bestel nu, via de website van Plopsa, je tickets snel en gemakkelijk online. Ga je vaker naar Plopsa de Panne, dan ben je voordeliger uit als je een abonnement koopt. Bestel hier je Plopsa De Panne abonnement. Als je 2 tot 3x per jaar gaat dan is een abonnement al gunstiger dan losse kaartverkoop.

Korting € 2 kaartje Plopsa De Panne

Via Dagtickets.nl krijg je momenteel € 2 korting p.p. (vanaf 1 meter) op een dagje Plopsa De Panne. Kinderen van 85 cm tot 1 m betalen de normale prijs van € 9,99 per kind.

Plopsa De Panne

Plopsa De Panne is een populair themapark dat ook wel Plopsaland De Panne wordt genoemd. Het park is onderdeel van Studio 100 en ligt in de Belgische plaats De Panne, aan de Noordzeekust in de buurt bij de grens van Frankrijk. Het is een echt familiepark, ofwel een themapark waar je met de hele familie naartoe kunt gaan. Er zijn attracties voor hele jonge kinderen, maar ook voor oudere kinderen is er meer dan genoeg te doen.

De attracties van Plopsaland De Panne

Er zijn zo veel attracties te vinden op het terrein van Plopsaland De Panne, dat de verschillende attracties in categorieën onderverdeeld worden in het park. Er zijn attracties in de categorie actie, maar ook de categorieën familie, water, indoor en kids worden in het park vertegenwoordigd. Ga je in de zomer naar het park, dan zijn de waterattracties van Plopsa De Panne echt een must. Ga je met het gezin (jonge en oudere kinderen), dan zijn de familieattracties een aanrader. Met oudere kinderen ga je liever in de attracties van de categorie ‘actie’ en als het regent, zijn er nog altijd de indoor attracties.

Enkele voorbeelden van attracties die je op het terrein van Plopsaland De Panne vindt, zijn een carrousel, een grote glijbaan, een piratenboot, een piratenspeeltuin, vliegende fietsen, een treintje en zelfs een schaatspiste. Ook zijn er meerdere speeltuinen op het terrein van het park te vinden, die zowel voor jongere als oudere kinderen geschikt zijn.

De indoor speeltuin van Plopsaland De Panne

Als het regent, ga je niet de hele dag buiten rondlopen met de kids. Gelukkig heeft Plopsa De Panne in dit geval nog een grote overdekte speeltuin, waar je diverse speeltoestellen en attracties kunt vinden. Denk hierbij aan een grote glijbaan, maar ook een ballenbad en het bos van kabouter Plop. Ook als het regent, is er dus meer dan genoeg te beleven in het park.

Entreeprijzen Plopsaland De Panne

  • Entreeticket voor kinderen die kleiner zijn dan 85 centimeter: gratis
  • Entreeticket voor kinderen met een lengte tussen de 85 centimeter en 1 meter: 9,99 euro
  • Entreeticket voor kinderen die groter zijn dan 1 meter: 35,99 euro
  • Entreeticket voor volwassenen: 35,99 euro
  • Entreeticket voor senioren vanaf 70 jaar oud: 9,99 euro
  • Entreeticket voor mindervaliden: 25,99 euro

Een kind tot de maximale leeftijd van 11 jaar dat op zijn of haar verjaardag naar Plopsa De Panne gaat en dit aan kan tonen (met een identiteitskaart of paspoort), mag gratis naar binnen.

Adres Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 De Panne in België

  Vakantieveilingen Check je Voordeel
  Dagtickets.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit