Plopsa Indoor Hasselt kortingen en aanbiedingen

40-70% korting Plopsa Indoor Hasselt

Je scoort nu tijdelijk via de veiling flinke korting op een dagje Plopsa Indoor Hasselt. Bied nu mee en ga met korting naar dit leuke kinder pretpark. Nu in de veiling:

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is de naam van het grootste overdekte speelpark van België. Het park is ongeveer 9000 vierkante meter groot en dit betekent dat je hier gemakkelijk een hele dag door kunt brengen met het gezin. Het park ligt in het Belgische Hasselt, maar is vrij snel en eenvoudig te bereiken vanuit Nederland. Niet alleen Belgen, maar ook veel Nederlanders gaan jaarlijks naar het populaire indoor park.

De attracties en speeltoestellen van Plopsa Indoor Hasselt

De attracties en speeltoestellen die je in de indoor speeltuin van Plopsa Indoor Hasselt vindt, horen bijna allemaal bij een Studio 100 thema. Denk hierbij aan het thema Bumba, maar ook aan het thema Kabouter Plop, het thema Mega Mindy, het thema K3, het thema Piet Piraat en het thema Samson & Gert. Ook zijn er enkele attracties die niet onder een speciaal thema vallen, waaronder de klimberg en de waterspeeltuin.

Enkele attracties en speeltoestellen die je op het terrein van Plopsa Indoor Hasselt vindt, zijn de Bumbaspeeltuin, de botsauto’s, de speelboom van Kabouter Plop, het ballenbad, de Maya speeltuin en het vlot van Piet Piraat. Het zijn attracties en speeltoestellen voor jongere kinderen, maar ook voor de wat oudere kids.

Plopsa Indoor Hasselt: ook een buitenspeeltuin

Vind je het jammer om de hele dag binnen door te brengen met de kids, dan hoef je je geen zorgen te maken. Plopsa Indoor Hasselt heeft namelijk niet alleen een binnenspeeltuin, maar ook een kleine buitenspeeltuin. Laat het weer het toe, dan kun je de kids hier ook lekker laten spelen. Zo zit je niet de hele dag binnen, maar kun je wel naar binnen gaan als het begint te regenen of wat koud is.

Entreeprijzen Plopsa Indoor Hasselt

  • Entreeticket voor kinderen die kleiner zijn dan 85 centimeter: gratis
  • Entreeticket voor kinderen met een lengte tussen de 85 centimeter en 1 meter: 9,99 euro
  • Entreeticket voor kinderen die groter zijn dan 1 meter: 19,99 euro
  • Entreeticket voor volwassenen: 19,99 euro
  • Entreeticket voor senioren (vanaf 70 jaar): 9,99 euro
  • Entreeticket voor personen met een handicap: 14,99 euro
  • Avondticket (geldig tot 3 uur voor sluiting van het park: 14,99 euro

Op de verjaardag van een kind tot maximaal 11 jaar, mag dit kind het park gratis betreden. Wel moet bewezen worden dat het kind jarig is, bijvoorbeeld met een identiteitskaart of paspoort met de geboortedatum.

Adres Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
B-3500 Hasselt in België

  Vakantieveilingen Check je Voordeel
  Dagtickets.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit