Sea Life Blankenberge kortingen en aanbiedingen

Korting Sea Life Blankenberge

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk kaartjes voor Sea Life Blankenberge online met korting!

Sea Life Blankenberge

Sea Life Blankenberge is een bekende dierentuin in België. Een deel van de dierentuin bevindt zich in de buitenlucht, maar er zijn ook enkele dieren die in de binnenruimte van de dierentuin leven. Dit maakt het bezoeken van Sea Life Blankenberge geschikt op een zonnige en warme dag, maar ook op een regenachtige of koude dag. Meer weten over deze dierentuin? Lees dan meer over de dieren in Sea Life Blankenberge en lees meer over de attracties van de dierentuin op deze pagina.

De dieren van Sea Life Blankenberge

Sea Life Blankenberge huist in totaal 2500 verschillende diersoorten. Zo vind je op het terrein van de dierentuin een kleine kolonie Humboldtpinguïns, een kleine groep kleinklauwotters, haaien en roggen in de haaien- en roggenkwekerij, verpleegsterhaaien, zebrahaaien, zwartpuntrifhaaien en zelfs krabben. Zo heeft Sea Life Blankenberge samen met Discovery Channel een heus krabbenaquarium gebouwd, waar veel rode koningskrabben en sneeuwkrabben in leven. Het aquarium is gebaseerd op het televisieprogramma ‘The Deadliest Catch’ en is zeker de moeite waard om eens te bekijken.

De attracties van Sea Life Blankenberge

Sea Life Blankenberge heeft niet alleen een groot aantal dieren, maar biedt ook verschillende soorten attracties aan. In de binnenruimte van de dierentuin is bijvoorbeeld een grote jungle te vinden, waar kinderen heerlijk kunnen ravotten en tegelijkertijd meer te weten kunnen komen over de tropische jungle. In de buitenruimte van de dierentuin is een grote speeltuin, waar de kids onder andere in een grote zandbak met piratenschip kunnen spelen. En hebben de kinderen honger gekregen van al dat spelen? Dan zijn er uiteraard verschillende restaurants te vinden op het terrein van de dierentuin, zowel in de binnen- als in de buitenruimte van de dierentuin.

Een dag als dierenverzorger

Voor kinderen die echt groot liefhebber zijn van dieren en het heel leuk zouden vinden om dierenverzorger te worden, biedt Sea Life Blankenberge de mogelijkheid aan om dierenverzorger voor een dag te worden. Boek je deze dag voor je kind, dan mag je kind een halve dag meelopen als dierenverzorger in Sea Life. Je kind ziet de dieren van dichtbij, mag achter de schermen komen en leert alles over het maken van eten, het voeden van dieren en het dresseren van zeeleeuwen. De ideale dag uit voor een kind dat erg van dieren houdt en misschien zelfs dierenverzorger wil worden.

Entreeprijzen Sea Life Blankenberge

- Entreeticket kinderen 3 tot en met 11 jaar: 15,50 euro aan de deur en 14,50 euro via het internet.
- Entreeticket kinderen 12 jaar en ouder: 18,50 euro aan de deur en 15 euro via het internet.
- Entreeticket volwassenen: 18,50 euro aan de deur en 15 euro via het internet.

Adres Sea Life Blankenberge

Sea Life Blankenberge 
Koning Albert-I-laan 116
8370 Blankenberge in België

  Dagtickets.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit