Aqualibi kortingen en aanbiedingen

Aqualibi veiling

Je kunt momenteel weer meebieden via de veiling op een dagje waterpret bij Aqualibi. Grote kans dat jij met flinke korting naar dit leuke waterpark gaat. Nu in de veiling:

Aqualibi

Aqualibi is een groot waterpark dat bij Walibi Belgium hoort en in het Belgische Wavre ligt. Het waterpark bestaat uit verschillende soorten zwembaden, maar heeft uiteraard ook meerdere glijbanen. Het waterpark is geschikt voor oudere kinderen en volwassenen, maar zeker ook voor jongere kinderen. In het park wordt rekening gehouden met alle leeftijdsgroepen en kunnen kinderen van alle leeftijden zich vermaken.

De zwembaden van Aqualibi

Aqualibi heeft meerdere zwembaden. Ga je in de Lagoon, dan kun je heerlijk ontspannen in de bubbels. Ga je in het golfbad, dan lijkt het net of je in de zee zwemt. De golven zijn hier natuurlijk niet gevaarlijk, maar je kunt wel lekker meedeinen met de stroming en net doen of je in de zee zwemt. Ook zijn er speciale zwembaden voor de jongste bezoekers van het waterpark, die je in de zogeheten kinderzone van Aqualibi vindt.

De glijbanen van Aqualibi

Uiteraard heeft Aqualibi ook meerdere glijbanen. Denk hierbij aan een vrij rustige glijbaan waar je met een rubberen band vanaf moet gaan, maar ook aan glijbanen die hoge snelheden bereiken. De nieuwste glijbaan van het waterpark is Flash en deze glijbaan wordt niet voor niets zo genoemd, maar gaat wel héél snel. Niet geschikt voor alle leeftijden, maar wel voor oudere kinderen en uiteraard voor volwassenen.

De kinderzone van Aqualibi

De jongste bezoekers van Aqualibi kunnen met hun ouders in de kinderzone van het waterpark terecht. In de kinderzone van Aqualibi vind je niet alleen een (veilig) strand, maar ook diverse waterattracties voor jongere kinderen. De jongste kinderen in het park kunnen hier gemakkelijk de hele dag heerlijk spelen, uiteraard in een klein en veilig laagje water.

Entreeprijzen Aqualibi

  • Entreeticket voor kinderen met een lengte tussen de 1 meter en 1.20 meter: 5 euro.
  • Entreeticket voor kinderen met een lengte tussen de 1.20 meter en de 1.40 meter: 15 euro. 
  • Entreeticket voor kinderen die groter zijn dan 1.40 meter: 20 euro.
  • Entreeticket voor volwassenen: 20 euro.
  • Entreeticket voor senioren: 15 euro.
  • Entreeticket voor mindervaliden: 15 euro. 
  • Aquacard voor 10 bezoeken aan Aqualibi: 135 euro (13,50 euro per bezoek per persoon).

Je kunt jouw tickets via het internet bestellen, maar je kunt de tickets uiteraard ook aan de deur van het waterpark kopen. Het is ook mogelijk om meerdere tickets tegelijkertijd online te bestellen, waarbij je per ticket een paar euro korting krijgt.

Adres Aqualibi

Aqualibi 
Boulevard de l’Europe 100
1300 Wavre in België

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit