Grotten van Han kortingen en aanbiedingen

35% korting kaartjes Grotten van Han

Via Uitjekrant.nl bestel je nu snel en makkelijk kaartjes voor de Grotten van Han met 35% korting. Je betaalt nu nog maar € 19,90 p.p. Transactiekosten zijn € 1,50. Tickets zijn geldig t/m 11 november 2018.

Veiling Grotten van Han

Je kunt momenteel weer meebieden via de veiling op een dagje Grotten van Han. Grote kans dat jij met flinke korting een leuke dag gaat beleven. Nu in de veiling:

Grotten van Han

De grotten van Han betreft een stelsel van ondergrondse grotten in de plaats Han-sur-Lesse, in de buurt van Rochefort in België. Het grottenstelsel staat bekend als een van de grootste grottencomplexen van heel Europa en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Omdat het grottenstelsel in België ligt, is het vrij eenvoudig en snel te bezoeken vanuit Nederland.

De grotten van Han: een mysterieuze ondergrondse wereld

De grotten van Han is een prachtig grottenstelsel, dat je op een leuke en leerzame manier kennis laat maken met de ondergrondse wereld van de aarde. Je bezoekt de grotten van Han door in een honderd jaar oude tram te stappen, die je naar de ingang van een van de mooiste grotten van Europa brengt. Eenmaal in de grotten van Han, krijg je indrukwekkende grottenzalen te zien. Denk hierbij aan de Koepelzaal met LED-verlichting om de grotten nog beter uit te laten komen, maar ook aan de Draperieënzaal met enkele magische weerspiegelingen.

Het Wildpark van de grotten van Han

Ga je naar de grotten van Han, dan zit je niet de hele dag onder de grond. Bij de grotten van Han hoort namelijk ook het Wildpark, dat in het jaar 2015 verkozen werd tot ‘Het Beste Wildlife Dierenpark in België’. Het Wildpark van de grotten van Han is het enige park in België waar je de Europese ‘big five’ kunt bewonderen. Dit zijn de wolf, de bruine beer, de lynx, de Europese bizon en de veelvraat. Deze dieren leven allemaal in hun natuurlijke habitat. Het is dus geen dierentuin met afgesloten kooien, maar een echt safaripark.

Je kunt in het park lopen, maar je kunt ook een Safari car nemen om het hele park te kunnen bewonderen. Wij raden je aan om zeker een Safari car te nemen, simpelweg omdat het terrein van het Wildpark maar liefst 250 hectare groot is. Wil je zo veel mogelijk van het park zien, dan heb je zeker een auto nodig.

Entreeprijzen Grotten van Han

  • Entreeticket Pass Han (grotten van Han en Wildpark) voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar: aan de kassa 20 euro en via het internet 16 euro. 
  • Entreeticket Pass Han (grotten van Han en Wildpark) voor kinderen vanaf 12 jaar: aan de kassa 29 euro en via het internet 19,90 euro.
  • Entreeticket Pass Han (grotten van Han en Wildpark) voor volwassenen: aan de kassa 29 euro en via het internet 19,90 euro.
  • Entreeticket grotten van Han voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar: aan de kassa 13 euro een via het internet 12 euro. 
  • Entreeticket grotten van Han voor kinderen vanaf 12 jaar: aan de kassa 19 euro en via het internet 17 euro.
  • Entreeticket grotten van Han voor volwassenen: aan de kassa 19 euro en via het internet 17 euro. 
  • Entreeticket Wildpark voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar: aan de kassa 13 euro en via het internet 12 euro.
  • Entreeticket Wildpark voor kinderen vanaf 12 jaar: aan de kassa 19 euro en via het internet 17 euro.
  • Entreeticket Wildpark voor volwassenen: aan de kassa 19 euro en via het internet 17 euro.

Adres Grotten van Han

Grotten van Han 
2, rue J. Lamotte
5580 Han-Sur-Lesse

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit