Plopsa Coo kortingen en aanbiedingen

Veiling Plopsa Coo

Je kunt nu weer meebieden op een dagje Plopsa Coo via de veiling. Nu in de veiling:

Plopsa Coo

Plopsa Coo is een attractiepark dat aan de Watervallen van Coo bij de woonplaats Coo in België ligt. Voorheen heette het park Télécoo, maar de naam veranderde toen het park overgenomen werd door Plopsa/Studio 100. Het gehele park is nu dan ook in het thema van Plopsa/Studio 100, waar onder andere de personages Samson & Gert, Piet Piraat, Mega Mindy en Bumba onder vallen. Het is een populair park, dat ieder jaar door duizenden mensen uit België en Nederland bezocht wordt.

De attracties van Plopsa Coo

De meeste attracties die je op het terrein van Plopsa Coo vindt, vallen onder een thema van Plopsa/Studio 100. Zo zijn er attracties binnen het thema Kabouter Plop, maar komen ook de thema’s Piet Piraat, Maya de Bij, Samson & Gert en Wickie de Vicking terug in het park. Er zijn ook enkele attracties zonder thema, maar deze attracties zijn wel in de minderheid.

Enkele voorbeelden van attracties die je op het terrein van Plopsa Coo vindt, zijn de carrousel, de uitkijktoren, minigolf, de bobslee, de scooters, de Autorijschool van Samson & Gert, De Vliegende Fietsen van Mega Mindy, Vicky the Ride van Wickie de Vicking, Maya Splash van Maya de Bij en De Konijntjes van Kabouter Plop.

Een dag uit voor jong en oud

Plopsa Coo is een echt familiepretpark. Dit betekent dat je dit park kunt bezoeken met het hele gezin, aangezien zowel jongere als oudere kinderen zich hier prima kunnen vermaken. Kleinere kinderen gaan bijvoorbeeld in de attractie van Kabouter Plop of maken een ritje in de traditionele caroussel van het park, terwijl de oudere kinderen gaan karten of in de bobslee gaan.

Indoor attractie van Plopsa Coo

Plopsa Coo heeft voornamelijk attracties in de buitenruimte, maar er is ook een enkele overdekte attractie op het terrein van het park te vinden. Dit zijn de scooters, die je ook wel kunt vergelijken met de botsauto’s. Door het kleine aanbod indoor attracties is het park niet echt een indoor park, maar kun je in ieder geval wel ergens schuilen als het regent. Uiteraard heeft het park ook diverse restaurants, waar je eventueel ook kunt gaan zitten als je de regen even uit wil.

Entreeprijzen Plopsa Coo

  • Entreeticket voor kinderen tot 85 centimeter groot: gratis.
  • Entreeticket voor kinderen tussen de 85 centimeter en 1 meter groot: 9,99 euro.
  • Entreeticket voor kinderen die groter zijn dan 1 meter: 24,99 euro.
  • Entreeticket voor volwassenen: 24,99 euro. 
  • Entreeticket voor senioren (vanaf 70 jaar): 9,99 euro. 
  • Entreeticket voor personen met een handicap: 14,99 euro. 
  • Avondticket (geldig tot 3 uur voor sluitingstijd: 14,99 euro.

Je kunt je ticket voor Plopsa Coo aan de deur van het park kopen, maar het online bestellen van je tickets is ook mogelijk. Ga je met een jarige (tot maximaal 11 jaar oud) naar het park, dan hoeft de jarige niet te betalen voor zijn of haar entree. Wel moet bewezen kunnen worden dat hij of zij inderdaad die dag jarig is, bijvoorbeeld met een identiteitsbewijs of paspoort.

Adres Plopsa Coo

Plopsa Coo
Grand Coo 4
B-4970 Stavelot in België

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit