Walibi Belgium kortingen en aanbiedingen

Veiling Walibi Belgium

Je kunt nu weer meebieden op tickets voor een dagje plezier bij Walibi Belgium. Grote kans dat jij straks met hoge korting een superleuke dag gaat beleven. Nu in de veiling:

Tickets Walibi Belgium met korting

Bestel nu snel en makkelijk tickets voor Walibi Belgium met korting via Dagtickets.nl. Je hoeft geen administratiekosten te betalen bij Dagtickets en krijgt de tickets meteen in je mailbox.

Walibi Belgium

Walibi Belgium is een populair pretpark dat in de gemeente Waver (Wavre) in België gevestigd is. Het pretpark is vooral geschikt voor zogeheten ‘thrill seekers’, aangezien het grootste deel van de attracties van Walibi Belgium achtbanen zijn. Ook vind je enkele waterattracties op het terrein van Walibi Belgium, die vooral in de zomer erg in trek zijn. Meer over dit populaire pretpark in België, lees je op deze pagina.

De attracties van Walibi Belgium

Walibi Belgium staat bekend om de vele heftige achtbanen van het pretpark. De achtbanen van het pretpark zijn al vrij oud, maar zeker de moeite waard. Er zitten stalen achtbanen bij, maar ook enkele houten achtbanen en zelfs omgekeerde stalen achtbanen. Al met al is het park meer geschikt voor oudere kinderen en volwassenen, aangezien de meeste attracties van Walibi Belgium enkel geschikt zijn voor mensen met een bepaalde minimale leeftijd.

Toch zijn er niet alleen achtbanen te vinden op het terrein van Walibi Belgium. Het pretpark heeft ook enkele waterattracties, waaronder enkele waterachtbanen. Ook heeft het park enkele attracties voor families en speciaal voor kleinere kinderen, zodat de jongere doelgroepen zich ook prima kunnen vermaken in het park. Denk hierbij aan een rupsbaan, maar ook aan een mini-zweefmolen en mini-theekopjes. Het park richt zich dus wel op kinderen, maar wordt door de vele achtbanen op het terrein vooral bezocht door oudere kinderen en volwassenen.

Pulsar: de nieuwe attractie van Walibi Belgium

De meeste achtbanen op het terrein van Walibi Belgium zijn al vrij oud, maar dit betekent zeker niet dat de ontwikkeling van het park stil staat. In de maand juni van 2016 werd er bijvoorbeeld een nieuwe attractie geopend in het pretpark, namelijk de attractie Pulsar. Pulsar is een zogeheten splashcoaster, ofwel een waterachtbaan. De achtbaan heeft drie lanceringen, is maar liefst 45 meter hoog en gaat 100 kilometer per uur. De attractie eindigt met een immense splash, waardoor je Pulsar zeker een ‘spetterend nieuw avontuur’ kunt noemen. Misschien wat koud in het voorjaar, maar zeker een must in de warme zomermaanden.

Entreeprijzen Walibi Belgium

  • Entreeticket voor kinderen van 0 tot 3 jaar: gratis.
  • Entreeticket voor kinderen van 3 tot 12 jaar: 31,50 euro.
  • Entreeticket voor kinderen vanaf 12 jaar: 36,50 euro.
  • Entreeticket voor volwassenen: 36,50 euro.
  • Entreeticket voor senioren vanaf 55 jaar: 31,50 euro.

Je kunt de tickets voor Walibi Belgium aan de deur van het pretpark kopen, maar het online aanschaffen van tickets is ook mogelijk. Doorgaans krijg je een klein bedrag aan korting als je jouw tickets voor Walibi Belgium online aanschaft.

Adres Walibi Belgium

Walibi Belgium
Boulevard de l’Europe 100
1300 Wavre in België

  Vakantieveilingen Check je Voordeel
  Dagtickets.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit