De Bonte Wever kortingen en aanbiedingen

38% KORTING 3 dagen Bonte Wever

Nu tijdelijk maar liefst 38% KORTING via Actievandedag op 3 dagen Bonte Wever. Je betaalt maar € 129 p.p. (bij 2 personen) voor een heerlijk arrangement incl. 2 overnachtingen, ontbijt- en dinerbuffet, lunchbuffet en vele extra's. Boek snel, want de actie loopt niet heel erg lang!

26% korting De Bonte Wever

Via Groupon nu 26% korting op 3 dagen 4 sterren Al Inclusive verblijf voor 2 personen Bonte Wever. Je betaalt slechts € 125 per nacht voor dit heerlijke arrangement.

Aanbieding De Bonte Wever

Via Hotelspecials.nl boek je snel en makkelijk een aanbieding voor De Bonte Wever in Assen met overnachting. Er zijn diverse arrangementen te boeken met flinke korting en altijd met ontbijt inbegrepen. Ook heb je bij Hotelspecials.nl de mogelijkheid om je Air Miles in te wisselen. 

Overnachting De Bonte Wever

Via Zoweg.nl kun je, tegen gunstige prijzen, 1 of meer overnachtingen boeken bij De Bonte Wever in Assen. Prijzen zijn vanaf € 45 p.p. 

Kinderfeestje De Bonte Wever

Wil je een leuk kinderfeestje organiseren? Ga dan naar de Bonte Wever. Er zijn heel veel mogelijkheden voor superleuke kinderfeestjes, zoals bowlingkinderfeestjes en zwemkinderfeestjes. Natuurlijk kun je deze feestjes gewoon boeken via de Bonte Wever. Wil je echter niet de volle mep betalen en goedkoper een kinderfeestje organiseren? Probeer dan eens mee te bieden via de veiling. Met een beetje geluk heb je straks voor veel minder een superleuk kinderfeest bij de Bonte Wever!

De Bonte Wever

De Bonte Wever is een sport- en evenementencentrum in Assen. Er is een ijsbaan, een subtropisch zwemparadijs met saunamogelijkheden, fitnessruimte met groepslessen, schoonheidssalon, bowling, hotel en eetgelegenheid.

Entreeprijs De Bonte Wever

De Bonte Wever hanteert een all-inn tarief voor bezoekers aan het subtropisch zwem- en saunaparadijs. Je kunt dan gebruik maken van de faciliteiten van zwembad en sauna incl. onbeperkt koffie, thee en vruchtensappen.

Ma t/m vr
Kinderen t/m 3 jaar: GRATIS
Kinderen 4 t/m 12 jaar: 6 euro
Volwassenen: 8 euro

Za, zo, feestdagen en schoolvakanties
Kinderen t/m 3 jaar: GRATIS
Kinderen 4 t/m 12 jaar: 7 euro
Volwassenen: 10,50 euro 

Adres De Bonte Wever

De Bonte Wever
Stadsbroek 17
9405 BK Assen 

  Ticketveiling Check je Voordeel
  Vakantieveilingen Check je Voordeel
  Voordeeluitjes.nl Check je Voordeel
  Zoweg.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit