Plopsa Indoor Coevorden kortingen en aanbiedingen

Tickets Plopsa Indoor Coevorden online

Bestel je tickets voor Plopsa Indoor Coevorden direct online op de website van Plopsa.nl. Ga je vaker naar Plopsa Indoor Coevorden? Bestel dat hier een abonnement. Dan ben je op termijn sowieso goedkoper uit.

35% korting dagje Plopsa Indoor Coevorden

Via Tripper  krijg je tijdelijk 35% korting po een dagje plezier bij Plopsa Indoor Coevorden. Je betaalt nu maar € 12,99 p.p. Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2019.

40-70% korting Plopsa Indoor Coevorden

Als je nu meebiedt via de veiling is de kans groot dat je straks met flinke korting naar Plopsa Indoor Coevorden gaat. Meebieden via de veiling is niet alleen leuk en spannend, het levert je vaak ook nog kortingen op die soms wel op kunenn lopen tot 40-70%. De moeite waard dus! Nu in de veiling:

Korting dagkaart Plopsa Indoor Coevorden

Via Dagtickets.nl koop je makkelijk en snel een dagkaart voor Plopsa Indoor Coevorden met korting. 

Kortingsbon 20% korting Plopsa Indoor Coevorden

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcodeloterij zit een kortingsbon voor Plopsa Indoor Coevorden van maar liefst 20% korting voor maximaal 5 personen. Ben je nog geen lid van de Postcode Loterij? Schrijf je in en ontvang ook een Voordeelagenda vol met kortingsbonnen voor dagjes uit in Nederland. Je wordt al lid voor € 12,75 per maand (= 1 lot) en maakt kans op vele (geld)prijzen.

€ 7,50 korting Plopsa Indoor Coevorden met Kruidvat 

Met de Kruidvat ExtraVoordeelKaart spaar je 1 punt bij elke euro die je uitgeeft. Bij 250 punten krijg je € 7,50 korting op een dagentree voor Plops Indoor Coevorden.

Plopsa Indoor Coevorden met overnachting

Center Parcs De Huttenheugte ligt pal naast Plopsa Indoor Coevorden. Ideaal dus om een bezoek aan dit leuke kinderpark te combineren met een weekendje, week of midweek Center Parcs Huttenheugte. Bij een verblijf in Center Parcs De Huttenheugte kun je voordelig een Meerdagenpas kopen en tijdens je verblijf onbeperkt gebruik maken van Plopsa Indoor Coevorden.

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een themapark dat deels overdekt is. Het park is eigendom van Studio 100 en behoort tot de Plopsa-groep waartoe ook Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Holiday Park en Plopsa Coo behoren.

In dit pretpark is er, vooral voor kleine kinderen, heel veel te beleven. Diverse Studio 100 vrienden hebben een eigen zone in het park, zoals Samson & Gert, Kabouter Plop, K3, Mega Mindy en Bumba. Er zijn diverse attracties, zoals: de Plops speelboom, De Wickiebaan, Botsauto's, Carrousel, K3-Disco, de Bumbaspeeltuin, Het Ballenbad, De scheve Schuit, de Vleigende Fietsen, De Klimberg, Het K3-verkeerspark en nog veel meer. Ook zijn er gedurende de dag diverse shows.

Ideaal is dat Plopsa Indoor Coevorden direct naast Centerparcs De Huttenheugte ligt. Hierdoor kun je je verblijf nog aangenamer maken, omdat je kunt blijven overnachten. 

Entreeprijs Plopsa Indoor Coevorden

Kinderen kleiner dan 85 cm: GRATIS
Kinderen tussen 85 cm en 1 m: 9,99 euro
Kinderen groter dan 1 m: 18,25 euro

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit