Aviodrome kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Aviodrome

Wil je een dagje genieten van de luchtvaart in themapark Aviodrome en niet teveel betalen? Gebruik dan nu de kortingen en aanbiedingen, die op deze pagina worden weergegeven zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje Aviodrome uit met het hele gezin. 

Aanbieding Aviodrome

Er zijn regelmatig supergoede aanbiedinge voor een dagje Aviodrom via de sites: Groupon, Actievandedag en Tripper

Aviodrome veiling

Regelmatig kun je voor toegangskaartjes voor Aviodrome meebieden op Ticketveiling. Helaas ligt deze veiling er nu uit. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Ticketveiling, word je op de hoogte gehouden van lopende veilingen. 

Gratis naar Aviodrome

Heb je genoeg Air Miles gespaard? Je kunt met voldoende Air Miles met korting naar Aviodrome of zelfs helemaal gratis. Een volwassen entree kost 1.750 Air Miles en een kinderentree van 3 t/m 11 jaar kost 1.495 Air Miles. Je kunt ze verzilveren op de website van Air Miles

Kortingsbon Aviodrome Nationale Postcode Loterij

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij zit een kortingsbon voor Aviodrome voor maximaal 4 personen. Je betaalt met deze kortingsbon maar € 10 p.p. Dat is nog eens een mooie korting! Ben je nog geen lid van de Nationale Postcode Loterij, maar wil je dit wel worden? Je kunt een lot kopen voor € 12,75 per maand. Je krijgt dan niet alleen een Voordeelagenda boordevol kortingsbonnen voor leuke dagjes uit in Nederland. Je steunt ook goede doelen en maakt kans op vele mooie (geld)prijzen. 

€ 5 korting Aviodrome met Kruidvat ExtraVoordeelKaart 

Bij elke euro die je besteedt bij Kruidvat kun je punten sparen op je ExtraVoordeelKaart. Heb je 200 punten gespaard? Je ontvangt dan € 5 korting op een ticket voor Aviodrome.

Kinderfeestje Aviodrome

Het Aviodrome is bij uitstek een leuke en stoere plek om een jongens kinderfeestje te vieren! Bij Aviodrome zijn er 3 mogelijkheden voor een kinderfeestje waaruit je kunt kiezen, varierend van € 12,95 - € 16.95 p.p. Wil je je kinderfeestje goedkoper? Dat kan. Bied dan eens mee op bovenstaande veilingen of kies een van de aanbiedingen hierboven. De kans is groot dat je met een dergelijke aanbieding toch goedkoper uit bent. Enige nadeel is dan dat je zelf het eten nog moet verzorgen, maar dat hoeft geen probleem te zijn natuurlijk. Aviodrome is hoe dan ook superleuk om een kinderfeestje te vieren!

Aviodrome

Bij Aviodrome kun je met het hele gezin genieten tussen ruim 100 vliegtuigen in Lelystad Airport. Er is een nieuwe attractie, kinderattractie Aviodrome Airport. Je kunt samen de pilotenopleiding doorlopen en je vliegbrevet halen. Bij Aviodrome kun je ruim 200 jaar ontdekken aan luchthistorie, binnen en buiten. Er zijn veel speeltoestellen voor de kinderen en er is een 3D filmtheater. Kinderen zullen hun ogen de hele dag door uit kijken en samen geniet je van de beleving in de Jumbojet Boeing 747.

Entreeprijs Aviodrome

Volwassenen 16,95 euro
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar 14,95 euro

Adres Aviodrome

Aviodrome
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad 


 

Korting Dagje Uit