Bataviawerf kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Bataviawerf

Wil je een dagje uit naar Bataviawerf, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, acties, kortingen en/of kortingsbonnen voor Bataviawerf, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje uit!

29% KORTING Batavialand

Via Tripper krijg je nu 29% korting op Batavialand. Je betaalt maar een tientje per persoon!

Korting met de BONGO bon

Al eens gedacht aan een BONGO bon? De BONGO bon is eigenlijk een cadeaubon, maar je kan hem natuurlijk net zo goed voor jezelf en je gezin gebruiken. De BONGO Cadeaubon geeft je recht op toegang voor 2 personen voor Bataviawerf incl. een kopje koffie/thee en je betaalt slechts 24,90 euro voor deze Bongo Bon. Dat is dan toch een beetje korting! Dus geef jezelf of een ander een BONGO cadeaubon.

Bataviawerf via de veiling

Regelmatig kun je voor toegangskaartjes Bataviawerf meebieden op Vakantieveilingen. Helaas ligt deze veiling er op dit moment uit. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Vakantieveilingen, word je op de hoogte gehouden van lopende veilingen. Zodra er weer aanbiedingen en/of kortingen zijn voor Bataviawerf kun je deze op KortingDagjeUit.nl terugvinden.

Kinderfeestje Bataviawerf

Wil je eens een origineel kinderfeestje organiseren? Heb je al eens gedacht aan een kinderfeest bij Bataviawerf in Lelystad? De Bataviawerf organiseert kinderfeestjes in arrangementsvorm en de kosten bedragen € 10,25 p.p.

Bataviawerf

De Bataviawerf is een scheepswerf voor historische scheepsbouw met bijzondere ambities. Er worden hier schepen uit de Gouden Eeuw gereconstrueerd die van groot belang waren in onze geschiedenis. De geschiedenis wordt op de Bataviawerf weer boven water gehaald. Nadat de bouw van de Batavia in 1995 was voltooid is er begonnen met het 2e project 'De 7 Provincien', een schip waar Michiel de Ruyter zeeslagen mee heeft gevoerd. Bijzonder is dat de Bataviawerf de bouw van schepen realiseert d.m.v. werkervaringstrajecten en reintegratietrajecten. Een bezoekje aan Bataviawerf is leuk en leerzaam en duurt ca. 2,5 uur. Na een rondleiding heb je sowieso nog de mogelijkheid om de werf op eigen gelegenheid te verkennen. De kids kunnen meedoen aan verschillende acitiveiten. Kortom: je bezoek aan Bataviawerf zal ongeveer een halve dag in beslag nemen.

Entreeprijs Bataviawerf

Landrotten Ticket (enkel toegang tot de werf)
Kinderen 4 t/m 12 jaar: 2,50 euro 
Volwassenen: 5 euro
65+: 4,50 euro

Zeehelden Ticket (toegang en rondleiding werf)
Kinderen 4 t/m 12 jaar: 5,50 euro 
Volwassenen: 11 euro
65+: 9 euro 

Adres Bataviawerf

Bataviawerf
Oostvaardersdijk 01-09
8242 PA Lelystad 


 

Korting Dagje Uit