Walibi Holland kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Walibi Holland in Biddinghuizen

Wil je een dagje uit naar Walibi Holland, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, 2e kaartje Walibi gratis acties, kortingscodes Walibi, kortingen en/of kortingsbonnen voor Walibi Holland in Biddinghuizen, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje Walibi Holland!

Unieke aanbieding!!! 38% korting Walibi

Via de Belgische Groupon krijg je tijdelijk 38% KORTING op een Walibi Holland ticket. Je betaalt nu maar € 21,50 p.p. Geldigheid van het ticket kun je zelf bepalen.

Boeken via Belgische Groupon is net zo makkelijk als via de Nederlandse variant. Maak een Groupon.BE account aan via Facebook (je hoeft dan geen Belgisch adres op te geven) en bestel de deal! Je kunt gewoon met Paypal of soms ook Ideal of Creditcard betalen.

Korting Walibi Holland via veiling 

Momenteel kun je eindelijk weer meebieden op een dagje Walibi Holland via de veiling. Grote kans dat jij tickets met korting scoort. Nu in de veiling:

Hoogste korting Walibi Holland

Wil je met korting naar Walibi Holland? Kijk dan eens op Actievandedag, Groupon of Tripper. Zeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Walibi te vinden.

Dagje Walibi Holland met overnachting

Via Zoweg.nl zijn er diverse arrangementen te boeken voor een dagje Walibi Holland incl. 1 of meer overnachtingen. Prijzen vanaf € 49 p.p. Ook via Groupon een goede aanbieding voor verblijf in Walibi Village voor 4 tot 7 personen met onbeperkt toegang tot het park!

Walibi HEMA korting

Je kunt via de HEMA regelmatig korting krijgen op Walibi kaartjes. Walibi HEMA korting is er vaak in de lente- en zomermaanden. Houd de site van de Hema in de gaten voor actuele kortingen en acties.

Walibi korting Groupon

Zoals hierboven al aangegeven kun je via Groupon ook vaak met korting naar Walibi. Zowel op losse entree als op een dagje Walibi met overnachting wordt via Groupon regelmatig korting verstrekt. De moeite waard om dus zeker even op de site van Groupon te kijken.

Walibi korting Groupon Duitsland

Niet alleen de Nederlandse Groupon strooit regelmatig met Walibi korting. Groupon Duitsland heeft ook vaak Walibi aanbiedingen. En dat net vaak op de momenten dat de Nederlandse Groupon deze aanbiedingen niet heeft. Check dus in ieder geval Groupon Duitsland om zeker te weten dat je de beste korting scoort voor een dagje Walibi.

Postcodeloterij korting Walibi

Als lid van de Postcodeloterij ga je met korting naar Walibi Holland in Flevoland. Je hoeft alleen maar de voordeelbon uit de Voordeelagenda te knippen en in te leveren bij de kassa van Walibi Holland. Je krijgt dan aan de kassa € 8 korting p.p. voor maximaal 5 personen. De korting kan dus oplopen tot € 40! De korting is niet te verzilveren tijdens de Halloween Fright Nights bij Walibi Holland.

Walibi korting Jumbo en Albert Heijn

Bij de Nederlandse supermarkten JUMBO en Albert Heijn kun je, vaak in het voorjaar, weer meesparen voor kortingen op dagjes uit, zoals korting op een dagje Walibi Holland. Om de supermarkt korting te kunnen verzilveren zul je eerst boodschappen moeten doen en zegels moeten sparen. Afhankelijk van hoeveel zegels je gepsaard hebt krijg je korting. Dit is per actie vaak ook net weer anders. Via tv-spots of affiches is snel duidelijk of een dergelijke kortingsactie loopt.

Walibi korting Airmiles

Heb je 3.350 Airmiles gespaard, dan kun je helemaal gratis naar Walibi Holland. Bij een aantal van 1.400 Airmiles hoef je nog maar € 16 bij te leggen als je naar Walibi Holland wilt. Verzilver hier je Airmiles>> 

Halloween Fright Nights Walibi Holland 2019

In 2019 zijn er uiteraard ook weer Halloween Fright Nights dagen in Walibi Holland. Dit jaar zijn deze dagen op 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 24, 25, 26, 27 oktober 2019. Te zijner tijd zullen we op deze pagina alle kortingen en aanbiedingen betreffende de Halloween Fright Nights aangeven. Tickets voor Halloween Fright Nights zijn doorgaans duurder dan gewone entreetickets. De moeite waard dus om zeker dan korting te scoren!

Walibi gratis entree verjaardag

Ben je jarig en wil je pretpark Walibi bezoeken? Dat kan nu GRATIS! Bij Walibi krijg je namelijk een gratis entree op je verjaardag. En dat is nog niet alles. Als jarige krijg je je entree gratis, maar je mag bovendien maximaal 3 vrienden of vriendinnen meenemen met korting. ZIj krijgen allen € 6,50 korting per persoon! Let op: de graties entree actie is alleen geldig op je verjaardag zelf en je moet je kunnen legitimeren. 

Walibi Holland

In Walibi Holland beleven kids de gaafste dag ooit! Je geniet met je gezin in Waliibi Holland van meer dan 40 attracties en diverse shows. Zo kun je afkoelen in de waterattracties op op zoek gaan naar spanning in de wildste attracties van Walibi Holland. Je gaat hier sneller, harder en hoger!
Bij Walibi Holland hoort het bungalowpark Walibi Village. Je kunt hier een dagje attractiepark verlengen met een of meerdere overnachtingen. Ideaal voor als je na een dag Walibi Holland er nog geen genoeg van hebt!

Entreeprijs Walibi Holland

Ga je naar Walibi Holland dan doe je er goed aan om van te voren je tickets aan te schaffen. Aan de kassa betaal je sowieso de volle mep. Kijk hierboven naar mogelijkheden voor korting op Walibi tickets. We hebben hieronder de vaste prijzen aangegeven die je aan de kassa van Walibi zou betalen: 

Kinderen t/m 5 jaar: GRATIS
Kinderen 6 t/m 11 jaar: 32,50 euro
Vanaf 12 jaar: 34,50 euro

Parkeren Walibi Holland

Via de aangegeven borden en de aanwijzingen van de verkeersbrigadiers kun je bij Walibi Holland makkelijk en snel parkeren. Per auto betaal je 8,50 euro per dag. Je kunt een parkeerticket online aanschaffen, maar ook ter plaatse zijn parkeertickets verkrijgbaar.

Abonnement Walibi

Ben je een echte liefhebber van Walibi Holland? Misschien is een abonnement dan wel echt iets voor jou! Je kunt kiezen uit 3 soorten abonnementen of passen:

  • Walibi Pas: je betaalt € 74,50 voor deze pas en kunt een heel seizoen onbeperkt naar Walibi.
  • Walibi Friends Pas: deze pas kost € 65,50 p.p. Voorwaarde is wel dat je samen met iemand gaat die ook een dergelijke Friends Pas heeft. Met deze pas mag je een heel seizoen onbeperkt genieten van alle attracties van Walibi Holland.
  • Walibi Family Pas: dit abonnement kost € 256. Je hebt met in totaal 5 gezinsleden het hele seizoen onbeperkt toegang tot het park.

Adres Walibi Holland

Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen 

  Vakantieveilingen Check je Voordeel
  Zoweg.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit