Aqua Zoo Friesland kortingen en aanbiedingen

Veiling Aqua Zoo Friesland

Je kunt nu tijdelijk meebieden via de veiling op een dagje Aqua Zoo Friesland. Grote kans dat jij starks met hoge korting naar dit leuke dierenpark gaat. Nu in de veiling:

44% KORTING Aqua Zoo Friesland

Via Actievandedag krijg je nu tijdelijk 44% KORTING op een dagje Aqua Zoo Friesland. Je betaalt maar € 8,95 p.p. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

Tickets Aqua Zoo Friesland nu maar € 10 p.p.

Ben je lid van de Postcode Loterij? Zo ja, kijk dan eens in je Voordeelagenda. Daarin zit een kortingsbon voor Aqua Zoo Friesland. Je betaalt met deze bon voor maximaal 4 personen maar € 10 p.p. in plaats van € 16. Ben je nog geen lid van de Nationale Postcode Loterij? Schrijf je dan in en ontvang ook een Voordeelagenda boordevol met kortingsbonnen voor dagjes uit in Nederland.

Aqua Zoo Friesland

In Aqua Zoo Friesland (ook wel AquaZoo Leeuwarden genoemd) vind je allerlei dieren die in en rondom het water leven. Geniet in dit waterrijke park van meer dan 100 diersoorten. Aqua Zoo Friesland bestaat uit 3 delen.

Naturama is geheel overdekt. Hier vind je o.a. de entree van het park en een groot deel van de diercollectie van Aqua Zoo Friseland. Verder is er veel info te vinden over natuurbehoud en de Kids Attic. Hier worden regelmatig poppenkastvoorstellingen gegeven.

Deel 2 van het park is Nature Trail I. Dit begint met een doorloopgebied  en aansluitend het nieuwe, natuurlijke biotoop Sealarium, waar je zeekhonden van dichtbij kunt bekijken. Ook worden hier in het seizoen vogeldemonstraties gehouden.

Tot slot is er nog Nature Trail II. Deze route voert o.a. langs Hawaiiganzen, mandarijneenden, witnekkraanvogels en wasberen. Je komt ook langs een natuurveld met diverse kunstobjecten. Kinderen worden hier uitgedaagd om te spelen en te experimenteren. Nature Trail II eindigt bij Pinguin Paviljoen en een speeltuin met een glijbaan en diverse speel- en klimtoestellen. 

Entreeprijs Aqua Zoo Friesland

Kinderen 0 t/m 2 jaar: GRATIS
Kinderen 3 t/m 11 jaar: 14 euro
Volwassenen: 16 euro

Parkeren: GRATIS 

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit