Aqua Zoo Friesland kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Aqua Zoo Friesland

Wil je een bezoek brengen aan Aqua Zoo Friesland, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, 2e kaartje Aqua Zoo gratis acties, kortingscodes Aqua Zoo, kortingen en/of kortingsbonnen voor Aqua Zoo Friesland, zodat je goedkoop naar Aqua Zoo kunt!

47% korting dagje AquaZoo

Momenteel via Social Deal maar liefst 47% KORTING op een dagje AquaZoo Friesland. Je betaalt maar € 9 p.p. Geldig t/m 19 april 2019.

Veiling Aqua Zoo Friesland

Je kunt nu tijdelijk meebieden via de veiling op een dagje Aqua Zoo Friesland. Grote kans dat jij starks met hoge korting naar dit leuke dierenpark gaat. Nu in de veiling:

Aanbieding Aqua Zoo

Wil je met korting naar AquaZoo? Kijk dan eens op Actievandedag of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Aqua Zoo te vinden.

Aqua Zoo Groupon

Via Groupon zijn er regelmatig aanbiedingen te vinden voor een dagje Aqua Zoo Friesland. Via deze link kun je naar de site van Groupon om te kijken of er momenteel een aanbieding is voor Aqua Zoo Friesland. Di kan dagelijks wisselen namelijk. Korting via Groupon is vaak wel vrij hoog, soms wel tot 80%. 

Aqua Zoo Kruidvat korting

Via de Kruidvat lopen regelmatig spaaracties waarmee je kunt sparen voor korting op een dagje Aqua Zoo. Soms zijn het niet eens spaaracties, maar kun je in de winkel of online gewoon een kortingscode of voiucher kopen, zodat je niet de volle mep betaald. Dan ga je toch mooi, zonder al te veel moeite, met korting via Kruidvat naar AquaZoo. Kijk hiervoor altijd even op de site van Kruidvat.

Aqua Zoo korting ANWB

Als lid van de ANWB krijg je 25% korting op een bezoek aan Aqua Zoo Friesland. Houd bij boeken je ANWB lidnummer bij de hand, want slechts zo kun je de ANWB korting Aqua Zoo verzilveren. De Aqua Zoo korting via de ANWB is alleen online via ANWB.nl te verkrijgen en niet in de winkel van de ANWB.

AquaZoo dagje uit Jumbo en Albert Heijn

Elk jaar weer zijn er supermarkt spaaracties vanuit de Jumbo en de Albert Heijn voor een dagje uit. Je kunt dan meesparen voor zegels die je verzamelt op een spaarkaart. Bij een volle spaarkaart kun je met een kortingscode korting verzilveren op een dagje Aqua Zoo Friesland, maar ook andere dagjes uit. Houd tv-spots en affiches in de gaten, zodat je deze dagje uit actie niet mist!

Tickets Aqua Zoo Friesland Postcodeloterij

Ben je lid van de Postcode Loterij? Zo ja, kijk dan eens in je Voordeelagenda. Daarin zit een kortingsbon voor Aqua Zoo Friesland. Je betaalt met deze bon voor maximaal 4 personen maar € 10 p.p. in plaats van € 16. Ben je nog geen lid van de Nationale Postcode Loterij? Schrijf je dan in en ontvang ook een Voordeelagenda boordevol met kortingsbonnen voor dagjes uit in Nederland.

Aqua Zoo Friesland

In Aqua Zoo Friesland (ook wel AquaZoo Leeuwarden genoemd) vind je allerlei dieren die in en rondom het water leven. Geniet in dit waterrijke park van meer dan 100 diersoorten. Aqua Zoo Friesland bestaat uit 3 delen.

Naturama is geheel overdekt. Hier vind je o.a. de entree van het park en een groot deel van de diercollectie van Aqua Zoo Friseland. Verder is er veel info te vinden over natuurbehoud en de Kids Attic. Hier worden regelmatig poppenkastvoorstellingen gegeven.

Deel 2 van het park is Nature Trail I. Dit begint met een doorloopgebied  en aansluitend het nieuwe, natuurlijke biotoop Sealarium, waar je zeekhonden van dichtbij kunt bekijken. Ook worden hier in het seizoen vogeldemonstraties gehouden.

Tot slot is er nog Nature Trail II. Deze route voert o.a. langs Hawaiiganzen, mandarijneenden, witnekkraanvogels en wasberen. Je komt ook langs een natuurveld met diverse kunstobjecten. Kinderen worden hier uitgedaagd om te spelen en te experimenteren. Nature Trail II eindigt bij Pinguin Paviljoen en een speeltuin met een glijbaan en diverse speel- en klimtoestellen. 

Entreeprijs Aqua Zoo Friesland

Kinderen 0 t/m 2 jaar: GRATIS
Vanaf 3 jaar: 17 euro aan de kassa, 15 euro als je online je kaarten bestelt

Aqua Zoo Abonnement

Ga je graag naar Aqua Zoo Friesland? Je kunt uiteraard gebruik maken van bovenstaande aanbiedingen die er voor Aqua Zoo Friesland zijn, maar je kunt ook een Aqua Zoo abonnement oftewel de Aqua Zoo Vriendenpas, aanschaffen. Deze kost slechts € 37,50 per jaar. Als abonnementhouder krijg je gedurende 1 jaar onbeperkt toegang tot het dierenpark. Daarnaast profiteer je ook nog van vele extra voordelen! 

Parkeren Aqua Zoo

Parkeren bij Aqua Zoo is helaas niet gratis. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Parkeren: € 4
  • Parkeren voor abonnementhouders: € 2,50
  • Parkeerabonnement: € 16

Adres AquaZoo Friesland

AquaZoo Friesland
De Groene Ster 2
8926 XE Leeuwarden

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit