Afrika Museum kortingen en aanbiedingen

47% korting Afrika Museum

Via Groupon krijg je tijdelijk 47% korting op een entreeticket voor het Afrika Museum. Je betaalt nu maar € 8 voor een entreeticket.

Afrika Museum

Zoals de naam van dit museum al doet vermoeden, staat het Afrika Museum in het plaatsje Berg en Dal volledig in het teken van Afrika. In het museum vind je informatie over de kunst en cultuur van het continent Afrika. Een van de leukste dingen aan het Afrika Museum is de mogelijkheid om zowel binnen als buiten collecties te bekijken.

Uitgebreid binnenmuseum

In het binnenmuseum van het Afrika Museum vind je een grote collectie met Afrikaanse kunst, waarbij aandacht besteed wordt aan de Afrikaanse architectuur, de visie op kunst en schoonheid van Afrikanen en de hedendaagse Afrikaanse kunst, religie en samenleving. Ook leuk om te bekijken is het flamingo-hof in het binnenmuseum.

Bezoek het buitenmuseum van het Afrika Museum

Naast het binnenmuseum kun je een bezoek aan het buitenmuseum van het Afrika Museum brengen. In het buitenmuseum vind je onder meer een Kusasi-woonerf uit Ghana, een palaverhuis, diverse beelden uit Zimbabwe en een Dogon-woonerf uit Mali. Dit geeft je een goed beeld van het leven in Afrika.

Activiteiten Afrika Museum

Je kunt zelf rondwandelen in het Afrika Museum, maar kunt ook kiezen voor een georganiseerde rondleiding. Tijdens een rondleiding wordt meer verteld over het leven in Afrika en de kunst die je in het museum vindt. Ga je met je kinderen? Er worden verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd, zodat zij spelenderwijs meer te weten komen over het continent. Zo wordt een bezoek aan het Afrika Museum leuk en leerzaam!

Entreeprijzen Afrika Museum

Gratis voor leden van de vereniging Rembrandt
Gratis voor bezoekers met een ICOM-kaart
Gratis voor bezoekers met een Vriendenkaart
Gratis voor bezoekers met een BankGiro Loterij VIP-kaart
Gratis voor bezoekers met een Museumkaart
Gratis voor Vrienden van Museum Volkenkunde
Gratis voor Vrienden van het Tropenmuseum
5,00 euro voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs
6,00 euro voor studenten met een studentenkaart
13,00 euro voor een CJP volwassene
5,00 euro voor een CJP kind
6,00 euro voor kinderen van 4 t/m 18 jaar
14,00 euro voor volwassenen

Adres Afrika Museum

Afrika Museum
Postweg 6
6571 CS Berg en Dal


 

Korting Dagje Uit