Apenheul kortingen en aanbiedingen

Kaartjes Apenheul bestellen

Via de site van de Apenheul kun je kaartjes bestellen voor een dagje Apenheul. Over het algemeen betaal je dan reguliere prijzen. Wil je met korting naar de Apenheul, dan vind je hieronder alle lopende aanbiedingen en kortingen voor een dagje Apenheul in Apeldoorn.

36% korting Seizoenkaart Apenheul

Via Actievandedag krijg je nu tijdelijk 36% korting op een kaartje voor Apenheul, geldig t/m 3 november 2018. Je betaalt nu maar € 14,50 p.p.

Apenheul veiling

Regelmatig kun je via de veiling meebieden op een dagje Apenheul. Momenteel is er 1 Apenheul veiling online bij Vakantieveilingen:

€ 5 korting via Nationale Postcode Loterij

In de voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij zit een kortingsbon voor de Apenheul. Je krijgt dan voor maximaal 4 personen € 5 p.p. korting op de reguliere entreeprijs. Ben je nog geen lid van de Postcode Loterij? Schrijf je dan in en krijg ook een Voordeelagenda, boordevol kortingsbonnen, thuisgestuurd.

Apenheul

De Apenheul is een geweldig mooi dierenpark waar met name apen te zien zijn. In de Apenheul zijn heel veel verschillende soorten apen te zien. Van groot tot klein en van jong tot oud. Zo vind je in de Apenheul o.a. de berberaap, de gorilla, geelborstkapucijnaap, blauwoogmaki, goudkopleeuwaap, bonobo, kroonsifaka, keizertamarin, orang-oetan, neusaap, rode titi, slineraap, ringstaartmaki, wolaap, zwarte brulaap en nog veel meer soorten apen. Het leuke van dit park is dat de apen grotendeels gewoon vrij rondlopen. Je kunt ze dus aaien en ze te eten geven (wel speciaal voer natuurlijk). 

Entreeprijs Apenheul

Kinderen t/m 2 jaar: GRATIS
Kinderen 3 t/m 12 jaar: 18,50 euro
Vanaf 13 jaar: 21 euro
Mindervaliden: 18,50 euro 

Parkeren: 6,60 euro 

Adres Apenheul

Apenheul
J.C. WIlslaan 21
7313 HK Apeldoorn 

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit