Apenheul kortingen en aanbiedingen

Kaartjes Apenheul bestellen

Via de site van de Apenheul kun je kaartjes bestellen voor een dagje Apenheul. Over het algemeen betaal je dan reguliere prijzen. Wil je met korting naar de Apenheul, dan vind je hieronder alle lopende aanbiedingen en kortingen voor een dagje Apenheul in Apeldoorn.

Hoogste korting Apenheul

Momenteel krijg je via Actievandedag maar liefst 32% KORTING op een dagje Apenheul. Je betaalt nu nog maar € 14,95 p.p. Tickets zijn geldig t/m 26 april 2019.

Apenheul veiling

Je kunt momenteel weer meebieden op een dagje Apenheul via Vakantieveilingen. Grote kans dat jij met korting naar dit leuke dierenpark gaat. Nu in de veiling:

Bij het winnen van een veiling betaal je nog € 5 veilingkosten.

HEMA korting Apenheul

Kijk snel op de site van de HEMA voor korting op Apenheul tickets. Zeker vanaf het voorjaar heeft de HEMA regelmatig goedkope Apenheul kaartjes in de aanbieding!

ANWB Apenheul korting

Als lid van de ANWB krijg je meestal korting op een dagje Apenheul. Houd bij boeken van de kaartjes via ANWB je ANWB lidnummer bij de hand anders kun je de korting niet krijgen.

Apenheul korting Kruidvat

Via Kruidvat kun je meesparen voor Apenheul korting met je Voordeelpas. De korting kan best wel oplopen, dus de moeite waard om mee te sparen met je voordeelpas van de Kruidvat.

Goedkope Apenheul tickets via supermarkt actie

Zowel de JUMBO, de AH als de PLUS hebben in het voorjaar of de zomer regelmatig goede actie waarmee je kunt sparen voor goedkope Apenheul tickets. 

€ 5 korting via Nationale Postcode Loterij

In de voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij zit een kortingsbon voor de Apenheul. Je krijgt dan voor maximaal 4 personen € 5 p.p. korting op de reguliere entreeprijs. Ben je nog geen lid van de Postcode Loterij? Schrijf je dan in en krijg ook een Voordeelagenda, boordevol kortingsbonnen, thuisgestuurd.

Apenheul

De Apenheul is een geweldig mooi dierenpark waar met name apen te zien zijn. In de Apenheul zijn heel veel verschillende soorten apen te zien. Van groot tot klein en van jong tot oud. Zo vind je in de Apenheul o.a. de berberaap, de gorilla, geelborstkapucijnaap, blauwoogmaki, goudkopleeuwaap, bonobo, kroonsifaka, keizertamarin, orang-oetan, neusaap, rode titi, slineraap, ringstaartmaki, wolaap, zwarte brulaap en nog veel meer soorten apen. Het leuke van dit park is dat de apen grotendeels gewoon vrij rondlopen. Je kunt ze dus aaien en ze te eten geven (wel speciaal voer natuurlijk). 

Entreeprijs Apenheul

Kinderen t/m 2 jaar: GRATIS
Kinderen 3 t/m 12 jaar: 18,50 euro
Vanaf 13 jaar: 21 euro
Mindervaliden: 18,50 euro 

Parkeren: 6,60 euro 

Adres Apenheul

Apenheul
J.C. WIlslaan 21
7313 HK Apeldoorn 

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit