Burgers Zoo kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Burgers Zoo

Wil je met je gezin genieten van een dagje Burgers Zoo en niet teveel geld betalen? Op deze pagina vind je alle kortingen en aanbiedingen van Burgers Zoo en dan kun je met het hele gezin genieten van een goedkoop en heerlijk dagje uit naar de dierentuin. 

22% KORTING entree Burgers Zoo

Via AD Webwinkel krijg je tijdelijk 22% KORTING op een entree voor Burgers Zoo. Je betaalt maar € 17,50 p.p. Hier komen nog € 1,50 transactiekosten per bestelling bij. Tickets zijn geldig t/m 21 december 2018.

33% korting tickets Burgers Zoo

Via Tripper krijg je tijdelijk 33% korting op een Burgers Zoo ticket. Je betaal nu nog maar € 15 per ticket. Tickets zijn geldig t/m 30 maart 2019.

40-70% korting Burgers Zoo

Je kunt nu weer meebieden op de veiling voor een dagje Burgers zoo met korting. Grote kans als je meebiedt, dat de korting voor een dagje Burgers Zoo flink oploopt. Nu in de veiling:

Korting Burgers Zoo met Nationale Postcode Loterij

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcodeloterij zit een kortingsbon waarmee je met korting naar Burgers Zoo kunt gaan. Je betaalt dan € 17 per kaartje voor maximaal 4 personen. Voor volwassenen komt dat uit op een korting van € 4 en voor kinderen op een korting van € 2 per kaartje. Ben je nog geen lid van de Nationale Postcode Loterij, maar wil je dit wel worden? Schrijf je dan nu in en ontvang ook een Voordeelagenda met voordeelbonnen voor heel veel leuke dagjes uit in Nederland. Een lot kost € 12,75 per maand. Je maakt hiermee kans op mooie (geld)prijzen en steunt goede doelen.

Burgers Zoo

Burgers Zoo is voor kinderen en ouders erg leerzaam. De dieren worden hier niet alleen gehouden voor de bezoekers om naar te kijken, het gaat om veel meer. Het is de bedoeling dat iedereen er iets van leert. Iedereen kan zich hier verdiepen in de biologie van planten en dieren. Er hangen informatieborden in de dierentuin waar de belangrijkste informatie op staat zodat jong en oud hier direct van kunnen leren. Er zijn exposities, rondleidingen, lezingen en nog veel meer leuke dingen waar je als gezin de hele dag samen van gaat genieten. Je vindt hier veel dieren waar je de hele dag van kunt genieten. De dieren worden gevoerd op vaste tijden zodat je als bezoekers mee kunt kijken.

Entreeprijzen Burgers Zoo

0 t/m 3 jaar: GRATIS
4 t/m 9 jaar: 19 euro
10 t/m 64 jaar: 21 euro

Parkeren: 5 euro

  Ticketveiling Check je Voordeel
  Burgers’Zoo  Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit