Burgers Zoo kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Burgers Zoo

Wil je met je gezin genieten van een dagje Burgers Zoo en niet teveel geld betalen? Op deze pagina vind je alle kortingen, aanbiedingen en 2e kaartje gratis acties van Burgers Zoo. Je kunt dan met het hele gezin genieten van een goedkoop en heerlijk dagje uit naar dierentuin Burgers Zoo. 

29% korting Burgers Zoo

Via de Duitse Groupon krijg je momenteel 29% KORTING op een dagje Burgers Zoo! Je betaalt nu maar € 15,90 p.p. en als Nederlander kun je gewoon boeken via de Duitse Groupon. Dat is helemaal geen probleem! Boeken via de Duiste Groupon is simpel. Maak een Groupon.DE account aan via Facebook (je hoeft dan geen Duits adres op te geven) en bestel de deal! Je kunt gewoon met Paypal of soms ook Ideal of Creditcard betalen.

Veiling Burgers Zoo

Je kunt via Ticketveiling momenteel weer meebieden op de veiling voor een dagje Burgers zoo. De moeite waard om dit eens te proberen. Grote kans als je meebiedt, dat de korting voor een dagje Burgers Zoo flink oploopt, soms wel tot 70% korting. Uiteraard moet je ook een beetje geluk hebben. Nu in de veiling:

Kijk ook eens op Vakantieveilingen. Hier lopen dagelijks ook diverse dierentuin veilingen.

26% korting Burgers Zoo

Je kunt via Tripper momenteel tickets boeken voor € 17,50 p.p. Dat is 26% KORTING. Tickets zijn geldig t/m 1 april 2020 (m.u.v. juli en aug).

Goedkope tickets Burgers Zoo

Kijk eens op de volgende website voor goedkope tickets voor Burgers Zoo: Actievandedag en Groupon. Grote kans dat je een goede dierentuin aanbieding met goedkope tickets tegenkomt!

HEMA korting Burgers Zoo

Via de HEMA kun je vaak ook korting krijgen op een bezoek aan Burgers Zoo. Kijk op de site van de HEMA voor actuele Burgers Zoo aanbiedingen en acties.

Airmiles korting Burgers Zoo

Helaas kun je momenteel niet meesparen via Airmiles voor korting op Burgers Zoo.

Burgers Zoo korting ANWB

Via de ANWB krijg je tot € 1,50 korting per kaartje voor Burgers Zoo. Als voorwaarde voor het verkrijgen van de korting moet je wel lid zijn van de ANWB en kun je pas bestellen als je je lidnummer bij de hand hebt.

Burgers Zoo Jumbo actie

Met de dagje uit actie van de Jumbo ga je met korting naar Burgers Zoo. Meestal begint deze Jumbo actie in het voorjaar en kun je vanaf dan meesparen voor korting op Burgers Zoo tickets.

Kruidvat voordeel Burgers Zoo

Kruidvat heeft vaak eenmaal per jaar een leuke dierentuin actie met veel voordeel voor diverse dierentuinen in binnen- en buitenland. Ga naar de site van Kruidvat en kijk of de actie actief is.

Burgers Zoo korting krant

Via de krant kun je ook kortingen verkrijgen voor een dagje dierentuin. Ben je niet geabonneerd op een krant? Geen probleem. Bij enkele kranten zijn de kaartjes online te verkrijgen, zoals bij het Algemeen Dagblad via ADwebwinkel.nl. Zij hebben regelmatig Burgers zoo korting kaartjes. 

Korting Burgers Zoo met Nationale Postcode Loterij

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcodeloterij zit een kortingsbon waarmee je met korting naar Burgers Zoo kunt gaan. Je betaalt dan € 17 per kaartje voor maximaal 4 personen. Voor volwassenen komt dat uit op een korting van € 4 en voor kinderen op een korting van € 2 per kaartje. Ben je nog geen lid van de Nationale Postcode Loterij, maar wil je dit wel worden? Schrijf je dan nu in en ontvang ook een Voordeelagenda met voordeelbonnen voor heel veel leuke dagjes uit in Nederland. Een lot kost € 12,75 per maand. Je maakt hiermee kans op mooie (geld)prijzen en steunt goede doelen.

Andere dierentuin kortingen

Er zijn uiteraard nog meer dierentuinen in Nederland dan alleen maar Burgers Zoo. Zit er hierboven geen leuke aanbieding bij voor Burgers Zoo en vind je het niet erg om een andere dierentuin te bezoeken? Kijk dan eens bij de actuele aanbiedingen van de volgende dierentuinen:

Voor deze dierentuinen zijn vaak ook erg leuke dierentuinaanbiedingen te vinden en kun je voor een leuk prijsje een dagje dierentuin scoren!

Burgers Zoo

Burgers Zoo is voor kinderen en ouders erg leerzaam. De dieren worden hier niet alleen gehouden voor de bezoekers om naar te kijken, het gaat om veel meer. Het is de bedoeling dat iedereen er iets van leert. Iedereen kan zich hier verdiepen in de biologie van planten en dieren. Er hangen informatieborden in de dierentuin waar de belangrijkste informatie op staat zodat jong en oud hier direct van kunnen leren. Er zijn exposities, rondleidingen, lezingen en nog veel meer leuke dingen waar je als gezin de hele dag samen van gaat genieten. Je vindt hier veel dieren waar je de hele dag van kunt genieten. De dieren worden gevoerd op vaste tijden zodat je als bezoekers mee kunt kijken.

Entreeprijzen Burgers Zoo

0 t/m 3 jaar: GRATIS
4 t/m 9 jaar: 19 euro
10 t/m 64 jaar: 21 euro

Parkeren: 5 euro

  Ticketveiling Check je Voordeel
  Burgers’Zoo  Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit