Dierenpark Wissel kortingen en aanbiedingen

Aanbieding Dierenpark Wissel

Wil je met korting naar Dierenpark Wissel ? Kijk dan eens op ActievandedagGroupon of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Dierenpark Wissel te vinden.

Dierenpark Wissel

In Dierenpark Wissel beleef je de natuur van dichtbij. Tijdens een leuke en verrassende tocht door deze dierentuin ontmoet je bijzondere dieren. In Dierenpark Wissel stroomt een beek door het hele park en geeft dit park een ongekende sfeer. Dagelijks kun je genieten van de zgn. Zoo Times. Er worden dan, bij de halfapen, allerlei interessante wetenswaardigheden verteld.

In dit dierenpark zijn diverse dieren te bewonderen, zoals zwarte zwanen, ringstaartmaki's, witsnuitneusberen, pelikanen, geelvleugelara's, corsacvossen, Europese ooievaars, kleinklauwotters, beermarters, leeuwapen, doodshoofdapen en nog veel meer. Ook leven er hier diverse vissoorten.

Bovendien is er oog nog een theater en een terras. In het seizoen kunnen kinderen hier geschminkt worden en zijn er leuke poppenkastvoorstellingen. De wandelroute door het park eindigt bij het Paviljoen en de leuke speeltuin waar de kids heerlijk kunnen ravotten.

Entreeprijs Dierenpark Wissel

Kinderen 0 t/m 2 jaar: GRATIS
Kinderen 3 t/m 11 jaar: 35 euro
Volwassenen: 40 euro
65+: 37,50 euro

Parkeren: GRATIS 

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit