Dolfinarium kortingen en aanbiedingen

Goedkope online tickets Dolfinarium

Je bestelt online goedkope tickets voor het Dolfinarium bij het Dolfinarium zelf. Je krijgt dan bijan altijd een fikse korting! Bestel Online Tickets Dolfinarium>>

38% KORTING entree Dolfinarium

Je krijgt nu maar liefst 38% KORTING op een entree voor het Dolfinarium via Actievandedag en Tripper.nl. Je betaalt nu maar € 16,95 p.p. Tickets zijn geldig t/m 28 oktobe 2018.

Veiling Dolfinarium

Je kunt via Vakantieveilingen ook meebieden op een dagje Dolfinarium in Harderwijk. Meebieden met de veiling is niet alleen leuk, maar met een beetje geluk ga je met flinke korting een dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk. Nu in de veiling:

Dagje Dolfinarium met overnachting

Via Zoweg.nl kun je met korting een dagje Dolfinarium met overnachting boeken. Aanbiedingen vanaf € 52 p.p.

Dolfinarium

Natuurlijk ga je naar het Dolfinarium om dolfijnen te zien. In het Dolfinarium leven namelijk heel veel dolfijnen van jong tot oud. Maar er leven ook zeeleeuwen, zeehonden, walrussen, bruinvissen en andere zeedieren die ook zeker de moeite waard zijn om te bekijken. 

In het Dolfinarium kun je verder ook nog naar diverse shows en voorstellingen, zoals o.a. De Piratenbende in het Zotte Zeeleeuwentheater, De Snor(rr)show, de Stoere Stellerstek, de (H)aaibaaishow en de de Dolfijnendelta. 

Entreeprijs Dolfinarium

Kinderen t/m 2 jaar: GRATIS
Kinderen 3 t/m 11 jaar: 25 euro
Volwassenen: 27,50 euro
65+: 25 euro
In de maanden juli en augustus worden de entreeprijzen met 1 euro verhoogd.
Parkeren: 8 euro

Adres Dolfinarium

Dolfinarium
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk 

  Vakantieveilingen Check je Voordeel
  Zoweg.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit