Eventsbakery Klimpark kortingen en aanbiedingen

60% korting entree klimpark Eventsbakery

Via Groupon krijg je tijdelijk bijna 60% korting op een entree voor Eventsbakery Klimpark. Je kunt kiezen uit de volgende aanbiedingen:

  • Entree tot het klimpark incl. 1 attractie: € 7,99
  • Entree incl. Full Adrenaline pakket: € 25,99
  • Entree incl. Full Adrenaline pakket + burger met friet: € 29,99

40-70% korting Eventsbakery Klimpark

Als je nu meebiedt via de veiling dan is de kans groot dat je met hoge korting gaat klimmen in Eventsbakery Klimpark in Ewijk. De gemiddelde korting via de veiling is 40-70%. Nu in de veiling:

Eventsbakery Klimpark in Ewijk

Ben je op zoek naar een spannend en intensief dagje weg? Wellicht biedt het Eventsbakery Klimpark in Erwijk de uitkomst! In dit park beleef je adrenaline volle momenten en kun je kiezen uit verschillende attracties. Neem bijvoorbeeld de zipline over het water, kies voor 15 meter abseilen en klim naar de uitdagende hindernissen tussen twee hoge bomen.

In het Eventsbakery Klimpark draait het voornamelijk om spanning en adrenaline. Probeer je lichaam zo goed mogelijk onder controle te houden en je zenuwen te bedwingen als je een van de attracties bezoekt. Naast de attracties heb je toegang tot het een uitgebreid klimpark, waar je over verschillende hindernissen kunt klimmen.

Uiteenlopende attracties in Eventsbakery Klimpark

Met een toegangsticket kun je kiezen voor een van de vele attracties die in het klimpark worden aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor de Gorilla Vine, waarbij je over hindernissen klimt die hoog in de bomen zitten. Ook de High Voltage, een gigantische zipline over het water, is een attractie waar je gegarandeerd een kick van zal krijgen.

Zorg voor de juiste kleding

Bij een bezoek aan het Eventsbakery Klimpark in Ewijk ben je voortdurend aan het klimmen en klauteren. Zorg er daarom voor dat je geschikte kleding meeneemt, zodat je makkelijker over de hindernissen kunt komen. Ook goede en vooral stevige schoenen werken in je voordeel bij een bezoek aan dit klimpark.

Entreeprijzen Eventsbakery Klimpark

19,95 euro voor bezoekers (minimaal 8 jaar oud)

Je kunt een basisticket met verschillende extra’s uitbreiden. Kies bijvoorbeeld voor een XXL-arrangement, waarbij je voor vijftien euro extra toegang hebt tot drie attracties (in plaats van één) naar keuze.

Adres Eventsbakery Klimpark

Eventsbakery Klimpark
Groene Heuvels 1
6644 KX Ewijk

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit