Het Land van Jan Klaassen kortingen en aanbiedingen

Aanbieding Land van Jan Klaassen

Wil je met korting naar Het Land van Jan Klaassen? Kijk dan eens op ActievandedagGroupon of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Het Land van Jan Klaassen te vinden.

35% korting Entree Land van Jan Klaassen

Via Tripper krijg je tijdelijk 35% KORTING op een entree voor Het Land van Jan Klaassen. Je betaalt nu nog maar € 7,50 p.p. Tickets geldig t/m 27 oktober 2019.

Veiling Land van Jan Klaassen

Als je meebiedt op de veiling heb je grote kans op hoge korting! Bied daarom nu mee via Vakantieveilingen op een dagje uit naar Het Land van Jan Klaassen en scoor hoge korting. Nu bij Vakantieveilingen:

Het Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen is een pretpark in Braamt waar kinderen zowel in een binnen- als buitenspeeltuin kunnen spelen. Het park beschikt over verschillende speeltoestellen en attracties voor en heeft daarbij een eigen eetgelegenheid. Hier kun je als ouder van het mooie weer genieten op het terras! Het Park van Jan Klaassen is echter meer dan een speeltuin alleen.

Het Land van Jan Klaassen: Leuke attracties voor jonge kinderen

In Het Land van Jan Klaassen vind je verschillende attracties voor jongere kinderen. Denk aan verschillende spring- en klautertoestellen, een waterspeeltuin, de turboglijbaan en een heuse kaboutertrein.

Verschillende evenementen door het jaar

Door het jaar heen worden verschillende evenementen georganiseerd door Het Land van Jan Klaassen. Zo heb je in sommige maanden een bepaald thema, waarbij activiteiten bij dit thema georganiseerd worden. Ook tijdens de feestdagen zoals Sinterklaas of Kerst organiseert Het Land van Jan Klaassen uiteenlopende activiteiten.

Vier een feestje bij Het Land van Jan Klaassen

Ben je binnenkort jarig? Vier je verjaardag bij Het Land van Jan Klaassen! Het park biedt verschillende arrangementen aan om kinderen een leuke verjaardag te bezorgen. Tijdens deze dag staat het kind in het zonnetje en kan hij of zij genieten van poppenkast, het spelen in de binnen- en buitenspeeltuin, enzovoorts.

Entreeprijzen Het Land van Jan Klaassen

Gratis voor kinderen tussen de 0 en 1 jaar
11 euro voor bezoekers tussen de 2 en 64 jaar (online: 10 euro)
9,50 euro voor ouderen boven de 65 jaar (online: 9,00 euro)

Naast losse tickets biedt het park verschillende arrangementen aan, waarbij een hapje en een drankje zitten inbegrepen. De samenstelling van deze arrangementen vind je op de website van Het Land van Jan Klaassen.

Adres Het Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen
Gildeweg 6
7047 AR Braamt


 

Korting Dagje Uit