Tuinen van Appeltern kortingen en aanbiedingen

Aanbiedingen en korting Tuinen van Appeltern

Voor kortingsacties en aanbiedingen voor Tuinen van Appeltern kijk je op:

Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern is de naam van een complex van modeltuinen dat in de Gelderse plaats Appeltern ligt. Het complex bestaat uit maar liefst 200 nauwkeurig aangelegde voorbeeldtuinen, die deels ontworpen zijn door initiatiefnemer en hovenier Ben van Ooijen. Het andere deel van de voorbeeldtuinen is ontworpen en aangelegd door tuinontwerpers, schrijvers en tuinarchitecten. Voorheen waren de Tuinen van Appeltern 15 hectare groot, maar enkele jaren geleden is het complex uitgebreid tot een oppervlak van 22 hectare.

De voorbeeldtuinen van het complex

Alle tuinen in de Tuinen van Appeltern zijn zorgvuldig aangelegde modeltuinen, waaronder balkontuinen, beeldentuinen, loungetuinen en vijvertuinen. In totaal zijn er maar dan 1660 verschillende planten in de tuinen te zien. Deze planten komen allemaal in een andere tijd van het jaar uit, waardoor de tuinen van de Tuinen van Appeltern er eigenlijk altijd mooi uit zien. Het maakt dus niet uit wanneer je naar de Tuinen van Appeltern gaat, want het complex heeft altijd een bepaalde charme.

De meeste mensen gaan naar de Tuinen van Appeltern om hier heerlijk rond te wandelen en tot rust te komen. Het complex is niet alleen leuk om te bezoeken voor mensen die van tuinieren houden, maar ook voor mensen die het fijn vinden om buiten te zijn. Door de Tuinen van Appeltern te bezoeken, kun je even lekker tot rust komen in een zorgvuldig aangelegde en zeer groene omgeving vol prachtige planten, bloemen en bomen. En heb je inspiratie nodig om jouw eigen tuin een make-over te geven? Dan haal je zeker meer dan voldoende inspiratie uit de zorgvuldig aangelegde modeltuinen van de Tuinen van Appeltern.

Entreeprijzen Tuinen van Appeltern

Kinderen van 0 tot en met 5 jaar oud: gratis.
Kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud: 6,25 euro.
Kinderen vanaf 13 jaar oud: 12,50 euro.
Volwassenen: 12,50 euro.
65-plussers: 10,50 euro.

Adres Tuinen van Appeltern

Tuinen van Appeltern
Walstraat 2A
6629 AD Appeltern


 

Korting Dagje Uit