Nederlands Stripmuseum kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Nederlands Stripmuseum

Ben jij een echte striplezer en wil je hier graag meer over weten? Kom dan naar het Nederlands Stripmuseum. Je vindt op deze pagina korting en aanbiedingen, zodat je samen met het hele gezin kunt genieten van een leerzaam en leuk dagje uit met korting. Helaas zijn er bij ons momenteel geen kortingen of aanbiedingen bekend om goedkoop naar het Stripmuseum te kunnen gaan.

51% korting Nederlands Stripmuseum

Je krijgt, via Groupon, nu maar liefst 51% korting op een entreeticket voor het Nederlands Stripmuseum. Je betaalt nu nog maar € 8,75 voor 2 personen.

€ 5 korting als deelnemer van de Postcode Loterij

Als deelnemer van de Postcode Loterij krijg je € 5 korting op een entree voor het Nederlands Stripmuseum. Deze voordeelbonnen zijn te vinden in de Voordeelagenda van de Postcode Loterij. Elk jaar krijg je deze toegestuurd. Ben je nog geen lid van de Postcodeloterij, maar wil je dit wel worden? Schrijf je dan in

Nederlands Stripmuseum

In het Nederlands Stripmuseum komen alle striphelden tot leven. Je komt hier bijvoorbeeld de stoere Storm tegen, de malle DirkJan, wil je hier ook een dagje rondsnuffelen? Al je favoriete stripfiguren kun je hier vinden. Je kunt je in het Nederlands Stripmuseum laten verrassen door de fantasierijke wereld van de strips. Je ontdekt de stripgeschiedenis in Voorlopers en je gaat op avontuur in de Caroussel en je leert hier ook zelf strips tekenen. Dit is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Dus waar wacht je nog op?

Entreeprijzen Nederlands Stripmuseum

Volwassenen 8,95 euro
Kinderen van 3 t/m 11 jaar 7,50 euro
Kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis
60 plussers 7,50 euro


 

Korting Dagje Uit