Zeehondencreche Pieterburen kortingen en aanbiedingen

Momenteel geen aanbiedingen

Er zijn momenteel geen aanbiedingen en kortingen bij ons bekend voor Zeehondencreche Pieterburen. Zodra er weer aanbiedingen en/of kortingen zijn voor Zeehondencreche Pieterburen kun je deze op KortingDagjeUit.nl terugvinden.

Zeehondencreche Pieterburen

De zeehondencreche is er voor zeehonden in nood. Eerste doel van de zeehondencreche is dan ook dierenbescherming! Het doel is om een herstelde zeehond weer vrij te laten in de zee en hem zijn vrijheid terug te geven. Maar voordat het zover is geeft Zeehondencreche Pieterburen de zeehond alle aandacht en zorg die er nodig is voor herstel. Meestal verblijven zeehonden zo'n 2 tot 3 maanden in deze zeehondencreche. 

In de Zeehondencreche wordt de opvang van zeehonden gecombineerd met educatie en onderzoek. De zeeondencreche draait veelal op vrijwilligers en is afhankelijk van donateurs. Je kunt de Zeehondencreche ook bezoeken en zien wat zij er allemaal voor deze mooie diertjes doen!

Voor de kids heeft Zeehondencreche Pieterburen veel activiteiten. Er is een kinder-actiehoek en een indoor zandbak waar ze fijn kunnen spelen. Ook is er een creche-speurtocht en worden er in de vakanties dagelijkse leuke activiteiten voor de kids georganiseerd.

Entreeprijs Zeehondencreche Pieterburen

Kinderen t/m 2 jaar: GRATIS
Kinderen 3 t/m 12 jaar: 5 euro
Volwassenen: 8 euro
Donateurs: GRATIS 


 

Korting Dagje Uit