Mergelrijk kortingen en aanbiedingen

43% korting Mergelrijk

Ben jij op zoek naar de hoogste korting voor Mergelrijk? Stop dan nu met zoeken, want je hebt de hoogste korting zojuist gevonden. Via Tripper krijg je tijdelijk 43% KORTING op een dagentree voor Mergelrijk in Valkenburg. Je betaalt nu maar € 6,50 p.p. voor dit leuke gezinsuitstapje. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2019.

Mergelrijk

Ben je gefascineerd door grotten en de manier waarop men de grotten vroeger bewerkte? In Zuid-Limburg vind je verschillende grotten die je kunt bezoeken! Dit geeft je een goed beeld van de mensen die hier vroeger aan gewerkt hebben. Een van deze grotten is Mergelrijk, gelegen in het gezellige plaatsje Valkenburg. Combineer je bezoek aan de grotten met een van de andere bezienswaardigheden van Valkenburg om je dag te vullen.

Bezoek de mergelgrotten in Zuid-Limburg

Tijdens een bezoek aan Mergelrijk kun je door een van de voormalige grotten van Zuid-Limburg struinen en meer te weten komen over het gebruik van deze grotten. In de grotten vind je onder meer kleine beeldjes, die uit het mergel gehakt zijn. Daarbij kun Mergelrijk combineren met een bezoek aan de nabijgelegen steenkolenmijn.

Activiteiten voor kinderen in Mergelrijk

Niet alleen is het leuk om de mergelgrotten van Mergelrijk te bezoeken, ook voor kinderen wordt hier voldoende georganiseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke workshop waarin je echte Limburgse vlaaien leert bakken? Of een workshop in het grottenatelier? Hier kun je zelf beeldjes uit het mergel hakken.

Proeverij in Mergelrijk

Heb je al eens Grottenbier geproefd? In Mergelrijk is het mogelijk om heus Grottenbier en Grottenham te proeven! Dit is een leuke afsluiter na een paar uur door de grotten van Mergelrijk te hebben gestruind.

Entreeprijzen Mergelrijk

Gratis voor kinderen van 0 t/m 3 jaar
6,50 euro voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
8,50 euro voor volwassenen

Bij de entreeprijs zit een snuffelworkshop mergelsouvenir maken en een speurtocht voor kinderen inbegrepen.

Adres Mergelrijk

Mergelrijk
Daalhemerweg 31
6301 BJ Valkenburg


 

Korting Dagje Uit