Speelpark Klein Zwitserland kortingen en aanbiedingen

50% Korting Speelpark Klein Zwitserland

Als je echt goedkoop naar Speelpark Klein Zwitserland wilt gaan, dan bestel je nu je kaarten via Social Deal. Momenteel krijg je 50% KORTING op een entree voor Speelpark Klein Zwitserland. Je betaalt nu nog maar € 9,95 p.p. Tickets zijn geldig t/m 5 mei 2019.

Kinderfeestje Speelpark Klein Zwitserland

Wil je een kinderfeestje organiserenin Speelpark Klein Zwitserland? Er zijn veel mogelijkheden waardoor je het hele jaar door terecht kunt bij dit leuke Speelpark. Er zijn kinderfeestjes in de volgende thema's: Beestej, Prinses, Piraat, Circus of Jungle. De kinderfeestjes kosten € 14,95 per kind. Wil je dit goedkoper? Dat kan! Bied mee op een van bovenstaande veilingen en ga met flinke korting met je kinderfeest naar Speelpark Klein Zwitserland.  

Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland bevindt zich in Tegelen (bij Venlo) en is een avontuurlijk dagje uit voor het hele gezin. Kinderen kunnen ravotten in de natuur, boomhutten bouwen en op ontdekkingsreis gaan. Ook zijn er tal van spectaculaire shows, zoals een roofvogelshow. Ook is er een touwparcours, trampolines, glijbanen, schommels, een golfbaan, een zwembad en kun je broodjes bakken. Kortom: een hele dag puur vermaak voor het hele gezin!

Entreeprijzen Speelpark Klein Zwitserland

Laagseizoen 5,95 euro p.p.
Middenseizoen 7,95 euro p.p.
Hoogseizoen 9,95 euro p.p.

  Ticketveiling Check je Voordeel
  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit