Sprookjesbos kortingen en aanbiedingen

40-70% korting Sprookjesbos

Bied nu mee via de veiling en ga met hoge korting naar het Sprookjesbos. Nu in de veiling:

Het Sprookjesbos

In Valkenburg aan de Geul ligt het Sprookjesbos! Dit park combineert fantasie en werkelijkheid met elkaar in een unieke en sfeervolle omgeving. In het park worden verschillende tijdloze sprookjes, attracties en verschillende andere mogelijkheden aangeboden voor jong en oud. Let erop dat het sprookjesbos niet iedere dag geopend is. De precieze openingstijden van het park vind je op de website van het Sprookjesbos.

Heerlijk spelen in Het Sprookjesbos

Hoewel het Sprookjesbos voornamelijk om de verschillende sprookjes draait, kun je hier klimmen, draaien, vliegen en glijden. Het park biedt jonge kinderen verschillende leuke klim- en klautertoestellen, waar zij zich uren kunnen vermaken.

Bekijk verschillende sprookjes

Wanneer je door het park loopt, zal je de verschillende tijdloze sprookjes stuk voor de stuk tegenkomen. De sprookjes zijn op een zeer leuke manier in het park verwerkt! Bij de sprookjes kun je het verhaal achter het sprookje te weten komen. Dit is leuk voor jong en oud!

Meer spanning in de Gevaarlijk Groeve

Wil je na alle sprookjes iets meer spanning? Bezoek de Gevaarlijke Groeve in het Sprookjesbos! De Gevaarlijke Groeve is de verblijfplaats van een kleine Doeps en zijn familie, een soort draak. Durf jij de draak te bezoeken? De draak is niet gevaarlijk, maar houdt er niet van om tijdens zijn rust gestoord te worden.

Entreeprijzen Het Sprookjesbos

Gratis voor kinderen tot 3 jaar
7,50 voor bezoekers vanaf 3 jaar

Naast de vaste entreetickets kun je ook voor een zomer- of seizoenspas kiezen. Hiermee heb je gedurende het seizoen onbeperkt toegang tot het Sprookjesbos.

Adres Het Sprookjesbos

Het Sprookjesbos
Sibbergrubbe 2a
6301 AA Valkenburg aan de Geul

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit