Wereldtuinen Mondo Verde kortingen en aanbiedingen

22% KORTING Mondo Verde

Via Groupon nu tijdelijk 22% korting op Familiepark Mondo Verde. Je betaalt nu maar € 17,50 p.p. Tickets zijn geldig t/m 3 maart 2019.

Veiling Mondo Verde

Je kunt ook meebieden via de veiling en zo korting scoren voor een bezoek aan Mondo Verde. Nu in de veiling:

Wereldtuinen Mondo Verde

Wanneer je een groot liefhebber bent van mooie tuinen, is een bezoek aan de Wereldtuinen Mondo Verde absoluut de moeite waard. Dit park is maar liefst vijfentwintig hectare groot en is gelegen in Landgraaf. Naast het themapark vind je hier tevens een attractiepark, wat Wereldtuinen Mondo Verde leuk maakt voor jong en oud. Het park werd in maart 2002 geopend.

Internationale tuinen in Wereldtuinen Mondo Verde

In Wereldtuinen Mondo Verde vind je een breed scala aan internationale tuinen, waarbij de tuin aansluit bij een specifieke cultuur. Bezoek bijvoorbeeld een Westerse tuin, of breng een bezoek aan de Japanse tuin. In Wereldtuinen Mondo Verde worden verschillen tussen deze tuinen op een fraaie wijze zichtbaar.

Attracties Wereldtuinen Mondo Verde

Om Wereldtuinen Mondo Verde ook voor kinderen leuk te maken, heeft het park verschillende attracties. Denk hierbij aan een kleine achtbaan, een heuse klimvulkaan en een lange kabelbaan. Met de kabelbaan kun je van het vaste land naar een klein eiland en weer terug. Op het eiland kun je de ringstaartmaki’s van het Wereldtuinen Mondo Verde bezoeken.

Een compleet dagje weg

Wie denkt dat Wereldtuinen Mondo Verde niet meer biedt dan de verschillende internationale tuinen en attracties heeft het mis. In het park vind je namelijk ook verschillende dieren, wat een bezoek aan Wereldtuinen Mondo Verde tot een compleet dagje weg maakt. Het park heeft voor ieder wat wils te bieden, waardoor je je hier niet snel zal vervelen.

Entreeprijzen Wereldtuinen Mondo Verde

Gratis voor kinderen t/m 2 jaar
12,00 euro voor kinderen van 3 t/m 12 jaar
18,50 euro voor volwassenen
16,50 euro voor mindervaliden en senioren

Adres Wereldtuinen Mondo Verde

Wereldtuinen Mondo Verde
Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf


 

Korting Dagje Uit