Biesbosch Museum Werkendam kortingen en aanbiedingen

Korting Biesboschmuseum Werkendam

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen of korting bekend bij ons voor een dagje Biesboschmuseum Werkendam. We houden je op deze site op de hoogte als je met korting naar het Biesboschmuseum kunt!

Biesboschmuseum Werkendam

Het Biesbosch Museum ligt op een eiland en bestaat uit 11 paviljoens, midden in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. In en om het museum is van alles te doen: fietsen en wandelen of een rondvaarten maken door het natuurgebied. Het Biesboschmuseum is niet alleen per auto bereikbaar maar ook per boot. Je kunt met je eigen boot afmeren aan de speciaal daarvoor bestemde passantensteiger. Verder vind je in het Biesboschmuseum onder meer informatie over de Biesbosch (verleden, heden en toekomst) en zijn er regelmatig tentoonstellingen.

Biesbosch Beleving

De “Biesbosch Beleving” bestaat uit een schaalmodel van de Biesbosch en kan interactief gebruikt worden. Zie met eigen ogen wat eb en vloed doet in dit natuurgebied, het grootste zoetwatergetijdengebied van Nederland. Tijdens een cyclus van 45 minuten zie je de laagste stand en de hoogste stand van het water en de effecten daarvan op de natuur.
Beleef de Biesbosch tijdens een mooie rondvaart, die je ook ’s avonds kunt maken. Tijdens de speciale beverrondvaart zie je de bevers in de schemering aan het werk. De rondvaart maak je meestal met een fluisterboot: een boot die geen geluid maakt waardoor de flora en fauna niet wordt verstoord. Zo zie je de natuur niet alleen, maar hoor je de natuur ook!

Het Biesboschmuseum is een officiële trouwlocatie en er is een restaurant met een groot terras waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht en van heerlijke streekgerechten. Het restaurant is ook toegankelijk zonder bezoek aan het Biesboschmuseum.

Entreeprijs Biesboschmuseum

Volwassenen: € 7,50
Kinderen 4 tot 12 jaar: € 5,50
CJP/Senioren: € 6,50
Met de museumjaarkaart kun je het Biesboschmuseum gratis bezoeken.
Wil je een rondvaart maken, dan zit de entree voor het Biesboschmuseum in bij de prijs van de rondvaart. Een tocht van ruim een uur kost € 15,00 voor volwassenen en € 8,50 voor kinderen. Er zijn daarnaast verschillende mogelijkheden voor thematochten.

Adres Biesboschmuseum

Biesbosch MuseumEiland
Hilweg 2
4251 MT Werkendam


 

Korting Dagje Uit