BillyBird Park Hemelrijk kortingen en aanbiedingen

40-70% korting BillyBird Park

Via Ticketveiling kun je momenteel meebieden op een aantal leuke attractiepark-veilingen, waaronder BillyBird Park. Kortingen via de veiling lopen vaak op tot 40-70% van de reguliere prijs. Bovendien is het leuk en spannend om mee te bieden. Succes!

Korting kinderfeestje Billy Bird

BillyBird heeft mogelijkheden voor kinderfeestjes varierend van € 8,75 - € 12,75 per kind. Wil je goedkoper een kinderfeestje vieren? Dat kan. Probeer eens mee te bieden op de bovenstaande veilingen. Grote kans dat je straks tegen een spotprijsje een kinderfeestje kunt vieren bij BillyBird.  

BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park is een pretpark dat binnen- en buitenactiviteiten combineert. Het is dus ideaal bij zowel zomer- als winterweer. Daarnaast heeft het park voor ieder wat wils waardoor het ook ideaal is voor familiedagen of kinderfeestjes.

Het hart van het park bestaat uit een strandbad. Daaromheen vind je diverse attracties. Binnen vind je binnenspeeltuin Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een survivalgebied met touwenparcours, klimberg Hemelaya, de Splash bootjesblijbaan en de familie-achtbaan. 

Op diverse dagen in het jaar vindt er een gevarieerd programma plaats met live muziek en optredens.

Entreeprijs BillyBird Park

Kinderen t/m 2 jaar: GRATIS
Entree zomer (mei t/m aug): 9,95 euro
Entree voorjaar en najaar (mrt, apr, sept, okt) op ma, di en do: 5,95 euro 
Entree voorjaar en najaar (mrt, apr, sept, okt) op wo, vr en weekend: 7,95 euro
Entree winter (nov t/m febr): 5,95 euro 

Parkeren: 2,50 euro 

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit