Dierenpark Zie-ZOO kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Dierenpark Zie-ZOO

Wil je een bezoek brengen aan Dierenpark Zie-ZOO, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, 2e kaartje Dierenpark Zie-ZOO gratis acties, kortingscodes Dierenpark Zie-ZOO, kortingen en/of kortingsbonnen voor Dierenpark Zie-ZOO, zodat je goedkoop naar Dierenpark Zie-ZOO kunt!

38% KORTING dagje Dierenpark Zie-ZOO

Bestel nu met 38% korting je tickets voor Zie-ZOO via Actievandedag.nl. Kosten per ticket maar € 7,50 p.p. Tickets zijn geldig t/m 30 juli 2019.

Veiling Zie-ZOO

Als je meebiedt via de veiling ga je misschien met nog wel veel meer korting een dagje naar Dierenpark Zie-ZOO in Volkel. Je kunt momenteel meebieden op de volgende veiling:

Meebieden is niet alleen leuk en spannend, maar levert je vaak een korting op van 40-70%! Veel succes!

ANWB korting Zie-ZOO Volkel

Als je lid bent van de ANWB kun je voordelig kaartjes voor dagjes uit aanschaffen via de site van de ANWB. Soms kun je ook korting krijgen voor Dierenpark Zie-ZOO in Volkel via de ANWB. De korting is vaak enkele euro's. 

Kruidvat korting Zie-ZOO

Kruidvat heeft vaak in de lente en de zomer leuke dierentuin aanbiedingen. Kijk eens op de site van Kruidvat. Ook is het mogelijk om met de Kruidvat Voordeelkaart mee te sparen voor  korting op dagjes uit. Meestal zit er geen korting voor Dierenpark Zie-ZOO tussen, maar goed. Je kunt hier kijken of Zie-ZOO momenteel meedoet of niet.

Dierenpark Zie-Zoo

Dierenpark Zie-Zoo in Volkel is een bijzonder dierenpark: je ziet er niet alleen honderden dieren uit 7 verschillende werelddelen maar Dierenpark Zie-Zoo is ook een Zorgzoo, neemt deel aan internationale fokprogramma’s voor bedreigde diersoorten en het park onderschrijft de Ethische Code Dierentuinen. Deze vooral op educatie gerichte dierentuin biedt heel veel informatie aan scholen en je kunt er ook stage lopen. Gewoon een dagje dieren kijken met het hele gezin is natuurlijk ook mogelijk. Het park is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

7 werelddelen in 1 park

In het park vindt je uit alle werelddelen de meest bijzondere dieren; de Heilige Ibis bijvoorbeeld uit Afrika, de Lachvogel uit Australië of een Gilamonster uit Noord-Amerika. Madagaskar wordt ook wel het 8e werelddeel genoemd en is 165 miljoen jaar geleden losgeweekt van Afrika. De Ringstaartmangoest, die je alleen in Dierenpark Zie-Zoo kunt bewonderen, komt uit Madagaskar. Kom eens met je hele klas naar Dierenpark ZieZoo! Er zijn verschillende mogelijkheden voor schoolreisjes, verjaardagsfeestjes en diverse rondleidingen.

ZorgZoo

Dierenpark ZieZoo is de eerste ZorgZoo van Nederland. In de ZorgZoo wordt op een therapeutische manier gebruik gemaakt van honden, dolfijnen en paarden voor mensen met autisme. Juist mensen met autisme kunnen een bijzondere band hebben met dieren en met behulp van de dieren kunnen specifieke oplossingen worden gevonden voor specifieke problemen.

Zie-ZOO invaliden 

Dierenpark Zie-ZOO is toegankelijk voor mindervaliden. Hulphonden zijn ook toegestaan.

Entreeprijs Dierenpark ZieZoo

Volwassenen: € 9,95
Kinderen 3 tot 12 jaar: € 8
Senioren: € 8,95
Kinderen tot 3 jaar hebben gratis entree en er zijn ook groepskortingen mogelijk.

Abonnement Zie-ZOO

Neem je geen genoeten met een enkel bezoekje aan Dierenpark Zie-ZOO en wil je vaker per jaar gaan? Kies dan voor een abonnement voor Dierenpark Zie-ZOO. Je kunt kiezen uit de volgende jaarabonnementen voor Zie-ZOO:

  • Jaarabonnement 0 t/m 2 jaar: gratis
  • Jaarabonnement 3 t/m 11 jaar: € 23
  • Jaarabonnement 12 t/m 64 jaar: € 28
  • Jaarabonnement 65+: € 26
  • Jaarabonnement gezin (max. 5 personen waarvan min. 2 volwassenen): € 74,50

Parkeren Zie-ZOO

Parkeren bij Zie-ZOO is helemaal gratis :)

Adres Dierenpark ZieZoo

Dierenpark ZieZoo
Zeelandsedijk 12B
5408 SM Volkel

  Ticketveiling Check je Voordeel
  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit