Dierenpark Zie-ZOO kortingen en aanbiedingen

38% KORTING dagje Dierenpark Zie-ZOO

Bestel nu met 38% korting je tickets voor Zie-ZOO via Actievandedag of Tripper.nl. Kosten per ticket maar € 7,50 p.p. 

Veiling Zie-ZOO

Als je meebiedt via de veiling ga je misschien met nog wel veel meer korting een dagje naar Zie-ZOO in Volkel. Je kunt momenteel meebieden op de volgende veiling:

Meebieden is niet alleen leuke en spannend, maar levert je vaak een korting op van 40-70%! Veel succes!

Dierenpark Zie-Zoo

Dierenpark Zie-Zoo in Volkel is een bijzonder dierenpark: je ziet er niet alleen honderden dieren uit 7 verschillende werelddelen maar Dierenpark Zie-Zoo is ook een Zorgzoo, neemt deel aan internationale fokprogramma’s voor bedreigde diersoorten en het park onderschrijft de Ethische Code Dierentuinen. Deze vooral op educatie gerichte dierentuin biedt heel veel informatie aan scholen en je kunt er ook stage lopen. Gewoon een dagje dieren kijken met het hele gezin is natuurlijk ook mogelijk. Het park is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

7 werelddelen in 1 park

In het park vindt je uit alle werelddelen de meest bijzondere dieren; de Heilige Ibis bijvoorbeeld uit Afrika, de Lachvogel uit Australië of een Gilamonster uit Noord-Amerika. Madagaskar wordt ook wel het 8e werelddeel genoemd en is 165 miljoen jaar geleden losgeweekt van Afrika. De Ringstaartmangoest, die je alleen in Dierenpark Zie-Zoo kunt bewonderen, komt uit Madagaskar. Kom eens met je hele klas naar Dierenpark ZieZoo! Er zijn verschillende mogelijkheden voor schoolreisjes, verjaardagsfeestjes en diverse rondleidingen.

ZorgZoo

Dierenpark ZieZoo is de eerste ZorgZoo van Nederland. In de ZorgZoo wordt op een therapeutische manier gebruik gemaakt van honden, dolfijnen en paarden voor mensen met autisme. Juist mensen met autisme kunnen een bijzondere band hebben met dieren en met behulp van de dieren kunnen specifieke oplossingen worden gevonden voor specifieke problemen.

Entreeprijs Dierenpark ZieZoo

Volwassenen: € 7,50
Kinderen 4 tot 12 jaar: € 5,50
Senioren: € 6,50
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis entree en er zijn ook groepskortingen mogelijk.

Adres Dierenpark ZieZoo

Dierenpark ZieZoo
Zeelandsedijk 12B
5408 SM Volkel

  Ticketveiling Check je Voordeel
  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit