Dierenrijk kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Dierenrijk in Nuenen

Wil je een dagje uit naar Dierenrijk, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, acties, kortingen en/of kortingsbonnen voor Dierenrijk in Nuenen, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje uit!

41% korting Dierenrijk Nuenen

Momenteel via Social Deal maar liefst 41% KORTING op een entree voor Dierenrijk Nuenen. Je betaalt nu maar € 11,50 p.p. Tickets geldig t/m 19 april 2019.

Aanbieding Dierenrijk

Wil je met korting naar Dierenrijk? Kijk dan eens op ActievandedagGroupon of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Dierenrijk te vinden.

40-70% korting via de veiling

Je kunt momenteel meebieden op een dagje Dierenrijk Nuenen via de veiling. Kortingen via de veiling lopen vaak flink op en meebieden is leuk en spannend. Nu in de veiling:

Dierenrijk

Dierenrijk in Nuenen (Brabant) is echt een familie dierentuin, voor jong en oud is er van alles te beleven. Niet alleen kun je wel 87 verschillende diersoorten bewonderen, je kunt ook naar allerlei leuke, leerzame en spannende dierenshows met onder andere olifanten of dolfijnen. Dierenrijk is het hele jaar door open van 10.00 tot 17.00 uur en in de zomermaanden juli en augustus een uurtje langer.

Dierenshows in Dierenrijk

Dierenrijk organiseert allerlei leuke dierenshows en andere activiteiten zoals Toer de Voer. Ga mee met de verzorger langs verschillende dieren en kijk wat ze te eten krijgen. Misschien mag je zelfs wel helpen voeren. Op deze manier zie je dieren eens van heel dichtbij. Elk uur van de dag is er een andere dierenshow: om 11.00 kun je zien hoe de ringstaartmaki’s worden gevoerd en lopen de beestjes zo om je heen. Toer de Voer start om 12.00 uur en om 13.00 uur kun je een spannende show zien met vogelspinnen en wurgslangen. De olifanten worden om 14.00 getraind en jij mag meekijken tijdens deze show. De dolfijnen beginnen met dartelen om 15.00 en misschien krijg je wel een natte zoen tijdens de spetterende dolfijnenshow! Kortom, een dag vol belevenissen voor jong en oud.

De dierenverzorgers lopen de hele dag door het park met ’t hendig karreke vol eten voor de dieren, zodat je ziet waar ze naar toe gaan en wat er nu weer te beleven valt.

Entreeprijs Dierenrijk

Kaartjes kosten aan de kassa € 18,50
Als je online een kaartje koopt is de prijs € 17,00
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis entree.
Een plattegrond van het park en een boekje over voedertijden en andere informatie over Dierenrijk kost € 2,00.

Adres Dierenrijk

Dierenrijk
Baroniehei
5731 RG Nuenen

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit