Efteling kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Efteling

Er zijn af en toe kortingen of aanbiedingen voor de Efteling te vinden bij de volgende sites:

Efteling

De Efteling in Kaatsheuvel heeft eigenlijk alles onder een dak: een attractiepark, overnachtingsmogelijkheden (hotel of vakantiepark) en theater.

Atttractiepark de Efteling is een superleuk ruim opgezet attractiepark waar je je met gemak een of meerdere dagen kunt vermaken. De Efteling is verdeeld in 4 rijken: Marerijk, Ruigrijk, Reizenrijk en Anderrijk. Er zijn over het hele park diverse attracties voor groot en klein.

De Efteling heeft ook overnachtingsmogelijkheden, het Efteling Hotel en een eigen vakantiepark, Efteling Bosrijk. In het hotel kun je sprookjesachtig overnachten in een van de vele themakamers. Een superbelevenis! Efteling Bosrijk ligt vlak naast het park in een prachtig bos. Dit vakantiepark heeft erg mooie, gezellige en sfeervol ingerichte bungalows en vakantiehuisjes. Superleuk voor de kids is dat ze elke maandag, woensdag en vrijdag mee mogen met de Zandkabouters. Ze lopen dan gezamenlijk naar Klaas Vaak, die zijn verhaal gaat vertellen! 

Het mooie, imposante Efteling Theater ligt precies naast de entree van het Efteling Park. Het is een sprookjesachtig gebouw dat behoort tot de 5 grootste theatervoorzieningen van Nederland. In het Efteling Theater spelen regelmatig diverse musicals. Ook kan het Efteling Theater worden afgehuurd voor evenementen.

Entreeprijs Efteling

Gratis entree voor kinderen t/m 3 jaar 
Entreeticket kind vanaf 4 jaar en volwassenen: 34,50 euro
Parkeren auto: 10 euro 

Adres Efteling

Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel 

  Travelbird Check je Voordeel
  Zoweg.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit