Indoor Skydive Roosendaal kortingen en aanbiedingen

Hoge korting Indoor skydive Roosendaal

Via Dagtickets.nl kun je nu tickets voor Skydive Roosendaal bestellen met kortingen tot 17%. Afhankelijk of je kiest voor daltijden of piektijden varieert de korting. Tijdens piektijden is de korting lager dan tijdens daltijden.

Hoge korting Skydive Roosendaal

Je krijgt nu, via Actievandedag, tijdelijk 38% korting op 2 supergave sessies indoor skydive in Roosendaal. Je betaalt nu maar € 36,95 p.p. 

Indoor Skydrive Roosendaal

Bij Indoor Skydrive Roosendaal kun je vliegen zonder vliegtuig. In speciale kleding en onder begeleiding van een instructeur begeef je je in de windtunnel en ervaar je het gevoel van de vrije val terwijl je zweeft op de kracht van de wind. Hoewel een sessie in de Skydrive tunnel maar 60 seconden duurt, ben je er veel langer mee bezig. Het begint al thuis met het kiezen van makkelijk zittende kleding. Bij Indoor Skydrive doe je vervolgens een overall, schoenen, een helm, beveiligingsbril en oordopjes aan waarna de pret kan beginnen!

Vliegen bij Indoor Skydrive

Als je eenmaal de juiste kleding aan hebt krijg je een duidelijke instructiefilm te zien waarna het tijd is voor je eerste sessie in de windtunnel. De instructeur die met je meegaat geeft je instructies via gebaren, want praten is in de windtunnel niet mogelijk. Bij Indoor Skydrive neem je minimaal 2 sessies af en hoe meer sessies je neemt, hoe goedkoper de sessies worden. Na afloop krijg je een certificaat mee naar huis en je kunt ook een video kopen van je vlucht.
Voor groepen zijn er speciale arrangementen en voor kinderen van 4 tot 14 jaar zijn er speciale Kids Fly dagen. Het restaurant bij Indoor Skydrive in Roosendaal is volledig in sfeer ingericht.

Entreeprijs Indoor Skydrive

Om het vliegen in de windtunnel enigszins onder de knie te krijgen zijn minimaal 2 sessies nodig. Een sessie duurt 60 seconden en bij de aanschaf van een sessie is zowel de benodigde kleding als de instructie inbegrepen. Door de weeks gelden andere prijzen dan in het weekend (daltarief en piektarief).

2 sessies daltarief/piektarief: € 54,50/€ 62,00
3 sessies daltarief/piektarief: € 69,50/€ 77,00
4 sessies daltarief/piektarief: € 82,50/€ 90,00
5 sessies daltarief/piektarief: € 94,50/€ 102,00
6 sessies daltarief/piektarief: € 104,50/€ 112,00

Bovenstaande prijzen gelden voor online tickets. Tickets aan de kassa zijn € 2,50 tot € 5,00 duurder.
Voor kinderen zijn speciale tarieven tijdens de KidsFly: 3 sessies voor € 49,50 of 5 sessies voor € 75,00.

Adres Indoor Skydrive

Indoor Skydrive
De Stok 24
Roosendaal, Noord-Brabant

  Dagtickets.nl Check je Voordeel
  Actievandedag Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit