Klimrijk Brabant kortingen en aanbiedingen

45% Korting Klimrijk Brabant

De hoogste korting voor een bezoek aan Klimrijk Brabant krijg je momenteel via Social Deal. Social Deal biedt een entree voor Klimrijk Brabant aan voor € 11 p.p. Dat is 45% KORTING!Tickets zijn geldig t/m 5 juli 2019.

25% korting Klimrijk met Nationale Postcode Loterij

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij zit een kortingsbon van 25% korting op de reguliere tarieven bij Klimrijk Brabant. Deze kortingsbon is in te wisselen voor maximaal 4 personen. Heb je geen Voordeelagenda, omdat je geen lid bent van de Postcode Loterij. Word dan lid en ontvang een Voordeelagenda boordevol voordeelbonnen voor verschillende dagjes uit in Nederland. Je word al lid voor € 12,75 per lot per maand. Je maakt dan niet alleen kans op mooie (geld)prijzen, maar steunt ook vele goede doelen.

Klimrijk Brabant

Kom nu een dagje klimmen bij Klimrijk Brabant! Je kunt je klimkunsten testen op een van de 7 parcoursen met verschillende moeilijkheidsgraden. Hoogtes varieren van 2 tot 10 meter en de lengte van de verschillende parcouts is 110 tot 200 meter. Er is een speciaal Pico-parcours voor kids vanaf 4 jaar tot een lengte van 1.30 meter. Dit parcours is onder begeleiding en op een hoogte van 1,5 meter. Er zijn 2 parcours met 9 hindernissen. Voor de kleintjes is er bovendien ook een Speelberg met een grote, groene berg met een tunnel, nestschommel, air trampoline en een tokkelbaan. Naast deze Speelberg ligt een terras waar men iets kan eten/drinken en de kids in de gaten kan houden op de Speelberg. Iets nieuws zijn de de escape rooms in de Veldhovense bossen. Er zijn 2 escaperooms gerealiseerd waarbij je 1 uur de tijd hebt om te ontsnappen met een groep mensen door het oplossen van raadsels en puzzels.

Kinderfeestje Klimrijk Brabant

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een kinderfeestje? Klimrijk Brabant is superleuk en spannend om te doen voor kids. Er zijn diverse mogelijkheden om je kinderfeestje bij Klimrijk Brabant te vieren. Prijzen voor een kinderfeestje varieren van € 13,75 tot € 20 p.p. Wil je goedkoper je kinderfeestje regelen? Hierboven kun je zien welke aanbiedingen en kortingen er zijn voor Klimrijk Brabant. Uiteraard kun je hier ook gewoon gebruik van maken voor een verjaardagspartijtje, alleen betaal je dan wat minder waarschijnlijk. 

Prijzen voor het klimmen

Kinderen vanaf 4 jaar tot en met 1.30 m: € 8,50 
Kinderen vanaf 1.30 m tot en met 17 jaar: € 15,75
Volwassenen: € 18,75
Parkeren: GRATIS 

Adres Klimrijk Brabant

Klimrijk Brabant
Turfweg 9
5504 RL Veldhoven 

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit