Monkey Town Breda kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Monkey Town Breda

Momenteel is er bij ons helaas geen kortingsactie bekend voor een dagje goedkoop naar Monkey Town Breda. Houd deze site in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Monkey Town Breda.

Monkey Town Breda

Monkey Town is een grote indoor speeltuin voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Klimmen, glijden, klauteren, springen of spelen met hele grote lego blokken? Bij Monkey Town kan het allemaal! Kinderen kunnen zich hier een hele dag vermaken terwijl de ouders meespelen of een kopje koffie drinken en eindelijk eens tijd hebben voor een goed boek. In Monkey Town kan je springen op luchtkussens en trampolines, klimmen op gigantische klimtoestellen, glijden van glijbanen, ravotten in de ballenbak of kruipen door spannende tunnels. Kom ook spelen in Speelparadijs Monkey Town Breda.

Vier je verjaardag in Monkey Town Breda

Wil je een heerlijk kinderfeestje organiseren dan zit je bij Monkey Town Breda goed. De jarige krijgt natuurlijk een cadeautje en zit op een feestelijk versierde verjaardag stoel. Kies uit verschillende arrangementen voor een verjaardagsfeestje met onder andere frietjes, onbeperkt limonade drinken, een grote taart voor je gasten of een ijsje of zakje chips bij vertrek. De kinderen kunnen de hele dag spelen terwijl de ouders en begeleiders ontspannen aan de speciaal gereserveerde tafel met gratis wifi. De kinderen eten in een feestelijk versierde ruimte die is afgesloten voor andere gasten.

Wist je dat je Monkey Town niet alleen in Breda kunt bezoeken maar er verspreid over Nederland tientallen speelparadijzen van Monkey Town zijn? Monkey Town is 7 dagen per week geopend, met uitzondering van bepaalde feestdagen.

Entreeprijs Monkey Town Breda

Ouders en andere begeleiders vanaf 18 jaar hebben gratis entree.
Kinderen: € 7,00.
Kinderen tot 4 jaar betalen het peutertarief van € 4,50 op maandag t/m vrijdag bij binnenkomst vóór 11.30 uur.
De prijzen voor een kinderfeestje variëren van € 10,00 tot € 14,00 per persoon.

Adres Monkey Town Breda

Monkey Town Breda
Tramsingel 48
4814 AC Breda


 

Korting Dagje Uit