Montana Snowcenter kortingen en aanbiedingen

25% KORTING Montana Snowcenter

Via Tripper krijg je nu tijdelijk 25% KORTING op een entreeticket voor Montana Snowcenter incl materiaalhuur. Je betaalt nu maar € 25 per kaartje. Kaartjes zijn geldig t/m 31 augustus 2018.

Veiling Montana Snowcenter

Je kunt nu tijdelijk meebieden via de veiling op een dagje skien of snowboarden bij Montana Snowcenter. Nu in de veiling:

Montana Snowcenter Westerhoven

Skiën in Nederland? Dat kan! Ga naar de echte sneeuw van Montana Snowcenter bij Valkenswaard. Hier ligt zomer en winter een 140 meter lange piste voor je klaar om vanaf te suizen. Geoefende skiërs en snowboarders kunnen vrij skiën, beginners kunnen lessen volgen. En na afloop natuurlijk lekker naar de après-skibar. Of blijf eten in het restaurant met uitzicht op de pistes.

Regelmatig organiseert Montana Snowcenter events met extra obstakels op de baan. Zo is er Rail Riots voor snowboarders en Ballenzooi voor skiërs en snowboarders van alle leeftijden. Sowieso ligt er altijd de buckelpiste voor je klaar.

Cursus skiën of snowboarden

Altijd al willen leren skiën of snowboarden? Montana Snowcenter geeft les. Er zijn groepen voor volwassenen en kinderen (verschillende leeftijdsgroepen). Zowel beginners, lichtgevorderden als gevorderden kunnen hier werken aan het (nog beter) onder de knie krijgen van de techniek.

Montana Snowcenter verhuurt alle materialen, dus je hoeft niets mee te nemen. Bij het vrij skiën is het materiaal inbegrepen (schoenen, stokken, ski’s of snowboard). Warme kleding is aan te bevelen, in de hal is het continu -4°C. Handschoenen zijn verplicht. Skikleding en eventueel een helm zijn te huur. Tot en met 12 jaar is de helm verplicht en bij skilessen is de helm in de prijs inbegrepen.

Kinderfeestje Montana Snowcenter

Vier een ijskoud feestje bij Montana Snowcenter. Eerst ski’s halen (snowboarden kan vanaf 8 jaar), dan een uur les van een leuke leraar of lerares. En daarna natuurlijk lekker smikkelen van je kinderskibox in het restaurant. Uitbreiden met extra tijd voor vrij skiën kan ook.

Prijs Montana Snowcenter vrij skiën/snowboarden

Dagkaart volwassene: € 33,50
Dagkaart kind (4 t/m 12 jaar): € 30,00
Er zijn ook midweek- en weekkaarten beschikbaar. Reserveren is aan te raden. Let op: maandag gesloten.

Prijs skiles/snowboardles voor beginners (introductie)
Volwassene: € 29,50
Kind (4 t/m 12 jaar): € 26,00

Adres Montana Snowcenter

Montana Snowcenter
Kempervennendreef 4
5563 VB Westerhoven

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit