Rondvaart Biesbosch kortingen en aanbiedingen

40-70% korting Rondvaart Biesbosch

Betaal nooit meer teveel voor een Rondvaart door de Biesbosch en bied nu mee via de veiling. Grote kans dat jij straks met hoge korting een dagje gaat varen in de Brabantse Biesbosch. Nu in de veiling:

Houd er rekening mee dat je nog € 5 administratiekosten moet betalen bij het winnen van een veiling.

Cadeaubon Rondvaart Biesbosch

Een superleuk cadeau om te geven of te krijgen is de Happy Day van Bongo.nl. Deze kost € 24,90 en kun je verzilveren en geeft recht op een rondvaart door de Biesbosch voor 2 personen gedurende 2 uur incl. 2 consumpties. Je kunt ook kiezen voor de Bongo Familie. Deze kost € 59,90 en geeft recht op een 2 uur durende rondvaart voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen), incl. een kopje koffie of thee met appelgebak en een consumptiebon. Bij beide cadeaubonnen ga je met rondvaartbedrijf Zilvermeeuw in Drimmelen. 

Rondvaart Biesbosch

Ontdek een van de mooiste plekjes van Brabant en ga eens varen in de Biesbosch. Je kunt natuurlijk zelf een bootje huren, maar nog veel leuker is het om mee te gaan met een van de vele rondvaartboten die varen door de Biesbosch en je van alles vertellen over de Biesbosch. Er zijn diverse rederijen die rondvaarten door de Biesbosch organiseren, zoals Zilvermeeuw en Fluistertours die vaart met zgn. fluisterboten (boten die beschikken over elektromotoren en elektroboegschroef en daardoor nauwelijks geluid produceren).

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit