Skidome Rucphen kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Skidôme Rucphen

Wil je lekker een dagje skieen of snowboarden bij Skidôme Rucphen, maar niet teveel betalen? Kijk dan eens bij onderstaande aanbiedingen voor Skidôme Rucphen. Wij doorzoeken dagelijks het internet voor de beste kortingen en aanbiedingen voor Skidôme Rucphen en zetten deze voor je op een rij.

Aanbieding Skidôme Rucphen

Wil je met korting naar Skidôme Rucphen? Kijk dan eens op ActievandedagGroupon of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Skidôme Rucphen te vinden.

€ 5 korting op Skidôme Rucphen

Je krijgt nu € 5 korting op een 2-uurspas voor volwassenen of kinderen bij Skidôme Rucphen. Bestel hier je tickets>>

Skidôme Rucphen – skiën, snowboarden, glowgolf en icekarten

In Skidôme Rucphen hoef je je niet te vervelen. Met drie banen van 160 meter, zowel voor beginners als gevorderden, kan iedereen de helling af zoeven. Dat kan op ski’s en snowboard, maar ook op de slee of tube.

Beginners kunnen hier hun eerste les in de echte sneeuw beleven. Voor kinderen is er skiles vanaf 4 jaar en snowboardles vanaf 7 jaar. De allerjongsten mogen in de Kiddies Kreche lekker in de sneeuw spelen. En gevorderde kinderen kunnen terecht bij de Kiddies Kampioenen. Wel warme kleren aantrekken!

Voor de echte durfals is er het Funpark met rails en schansen. De opzet wisselt steeds, zodat je telkens aan nieuwe tricks kunt werken. Spectaculaire sprongen zijn te oefenen met de Big Airbag, die elke salto een zachte landing geeft.

Glowgolf en icekarten Skidome Rucphen

Maar Skidôme Rucphen heeft meer te bieden dan alleen skiën. Er is ook glowgolf voor alle leeftijden, een glow-in-the-darkbaan met de Noordpool als decor. Sla je balletje tussen de ijsberen en orka’s door. Of ga icekarten. De elektrisch aangedreven karts rijden met spikebanden over de ijsbaan. Driftend door de bocht en na afloop warme chocomel in het restaurant. Of lekker naar de après-skibar kan natuurlijk ook.

Korting voor daluren en combinaties

Skidôme Rucphen geeft korting op het vrij skiën en snowboarden in de daluren. Ook krijg je korting als je je tickets van tevoren online bestelt.

Toegangsprijs Skidôme Rucphen

Skiën of snowboarden voor volwassenen en jongeren
1-uurpas: piekuren € 21,50 – daluren € 19,50
Dagpas: piekuren € 42,50 – daluren € 39,50

Skiën of snowboarden voor kinderen (t/m 12 jaar)
1-uurpas: piekuren € 19,50 – daluren € 17,50
Dagpas: piekuren € 39,50 – daluren € 37,50

Glowgolf: € 7,95 (€ 6,50 t/m 12 jaar)
Icekarten (2 driftsessies): € 34,50 (piekuren) of € 29,50 (daluren)
Kinderen moeten minimaal 1.40m zijn om deel te nemen aan het icekarten.
Skidôme Rucphen geeft 10% korting op tickets voor wie de tickets online koopt.

Adres Skidôme Rucphen

Skidôme Rucphen
Baanvelden 13
4715 RH Rucphen

  Dagtickets.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit