Zoo Parc Overloon kortingen en aanbiedingen

Veiling ZooParc Overloon

Je kunt momenteel meebieden op een dagje ZooParc Overloon, via Vakantieveilingen. Kortingen via de veiling lopen vaak flink op. Succes met bieden! Nu in de veiling:

Korting Zoo Parc Overloon met Nationale Postcode Loterij

In de Voordeelagenda van de Nationele Postcode Loterij zit een kortingsvoucher waarmee je voor maar € 10 p.p. (maximaal 4 personen) naar Zoo Parc Overloon kunt gaan. Ben je nog geen lid van de Nationale Postcode Loterij, maar wil je wel zo'n mooie Voordeelagenda boordevol kortingen voor dagjes uit in Nederland? Schrijf je dan in en koop voor maar € 12,75 per maand een lot. Je maakt dan ook nog kans op mooie (geld)prijzen en steunt goede doelen.  

Zoo Parc Overloon

Zoo Parc Overloon is het natuurlijkste dierenpark van Nederland waar je een spannende ontdekkingstocht langs vele bijzondere dier- en plantensoorten beleeft. Het park is 21 ha groot en bestaat uit 4 gedeelten: ZooRama, Nature Trail 1, Promenade en Nature Trail 2.

ZooRama is een 1850 m2 overdekt gedeelte. Hierin bevindt zich o.a. de entree, het restaurant en de souvenirshop. Ook is er veel info te vinden over natuurbehoud.

De eerste dieren van Zoo Parc Overloon vind je op Nature Trail 1. Hier zijn o.a. panda's, antilopen, kraanvogels, ooievaars, rode neusberen, kropgazellen, zeehonden, cheetahs, wilde honden en kamelen te vinden. Ook zijn er dagelijks diverse Zoo Time's, dat zijn shows door dierverzorgers met allemaal interessante wetenswaardgiheden over de dieren. 

Op de Promenade kunnen kids lekker spelen terwijl de ouders een drankje drinken. Er is een speeltuin en een kinderboerderij. Ook zijn er diverse activiteiten, zoals schminken.

Nature Trail 2 is het vervolg van de dierenroute door het park. Je komt hier dieren tegen zoals, otters, marters, wallabies, uilen, wasbeertjes, stokstaartjes en reuzenmiereneters. Kortom: een erg leuke dierentuin met veel mooie dieren!

Entreeprijs Zoo Parc Overloon

Kinderen 0 t/m 2 jaar: GRATIS
Vanaf 3 jaar: 16 euro
Parkeren: € 5

  Vakantieveilingen Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit