Zoo Veldhoven kortingen en aanbiedingen

39% korting Zoo Veldhoven

Momenteel via Social Deal maar liefst 39% KORTING op een entree voor Zoo Veldhoven. Je betaalt nu maar € 7,95 p.p. Tickets geldig t/m 25 mei 2019.

Aanbieding Zoo Veldhoven

Wil je met korting naar Zoo Veldhoven? Kijk dan eens op ActievandedagGroupon of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Zoo Veldhoven te vinden.

Dagje Zoo Veldhoven via de veiling

Via Ticketveiling kun je momenteel meebieden op een dagje Zoo Veldhoven. Grote kans dat jij straks met flinke korting een leuke dag bij Zoo Veldhoven gaat beleven. Nu in de veiling:

Zoo Veldhoven

Zoo Veldhoven is van oorsprong een papegaaienpark. Er zijn dan ook, naast vele andere dieren, nogsteeds erg veel papegaaien te vinden. Momenteel wonen er in Zoo Veldhoven maar liefst 150 verschillende diersoorten, waaronder exotische vogels, roofvogels, zoogdieren en reptielen. Het leuke aan Zoo Veldhoven is dat je de papegaaien mag voeren met nootjes, superleuk om te doen! Verspreid over het hele park staan diverse speeltoestellen en hebben zij een overdekte Bamboe Jungle waarin de kinderen prima kunnen spelen als het weer wat minder is. Ook heeft Zoo Veldhoven een roofvogelshow, waarin verteld wordt over deze indrukwekkende vogels. Kortom: een dagje Zoo Veldhoven is zeker een aanrader!

Entreeprijzen Zoo Veldhoven

Entree volwassene: € 15
Entree kind: € 12,50
Entree 65+: € 12,50 

Adres Zoo Veldhoven

Zoo Veldhoven
Wintelresedijk 51
5507 PP Veldhoven 

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit