Amsterdam Dungeon kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Amsterdam Dungeon in Amsterdam

Wil je een dagje uit naar Amsterdam Dungeon, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, acties, kortingen en/of kortingsbonnen voor Amsterdam Dungeon in Amsterdam, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje uit!

40-70% korting Amsterdam Dungeon

Je kunt nu via Vakantieveilingen of Ticketveiling meebieden op een bezoek aan Amsterdam Dungeon. Grote kans dat je korting flink oploopt. Nu in de veiling:

Aanbieding Amsterdam Dungeon

Wil je met korting naar Amsterdam Dungeon? Kijk dan eens op ActievandedagGroupon of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Amsterdam Dungeon te vinden.

32% korting The Amsterdam Dungeon

Je krijgt nu, via Dagtickets.nl, maar liefst 32% korting op een dagkaart voor The Amsterdam Dungeon. Volwassenen betalen nu maar € 16,40 p.p. en kinderen € 13,60 per kind.

Korting met de BONGO bon

Al eens gedacht aan een BONGO bon? De BONGO bon is eigenlijk een cadeaubon, maar je kan hem natuurlijk net zo goed voor jezelf en je gezin gebruiken. De BONGO Happy geeft je recht op toegang voor 2 volwassenen voor Amsterdam Dungeon en je betaalt slechts 24,90 euro (i.p.v. 42 euro) voor deze BONGO Happy Bon. Dat is dan toch een mooie korting! Dus geef jezelf of een ander een BONGO cadeaubon.

Tickets Amsterdam Dungeon met korting

Je bestelt nu snel en makkelijk je tickets voor Amsterdam Dungeon met korting via Ticketbar.nl. Je krijgt de tickets meteen in je mailbox. Superhandig als je vandaag nog met korting naar Amsterdam Dungeon wilt.

Amsterdam Dungeon

De Amsterdam Dungeon is een interactieve spannende en humoristische attractie die gebaseerd is op waar gebeurde feiten uit de Amsterdamse geschiedenis. Onderwerpen die voorbij komen zijn: de pestepidemie, VOC-tijdperk, uitgedeelde straffen door de Spaanse Inquisitie en het geheim van schilder Rembrandt. Er is een rechtszaal en er zijn martelkamers, zodat bezoekers zelf kunnen ervaren en sfeer kunnen proeven.
Als je besluit om naar de Amsterdam Dungeon te gaan dan maak je een tour van 80 minuntente voet met een groep van max. 30 personen. Het is een spannende walk through show met een geweldige cast van acteurs, toneel, decor en special effects. Erg de moeite waard om mee te maken!
Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder. Kinderen van 13 jaar en jonger moeten onder begeleiding van een volwassene (16+) zijn.

Entreeprijs Amsterdam Dungeon

Kinderen 5 t/m 15 jaar: 17 euro
Volwassenen (16 jaar+): 21 euro
Parkeren: Er zijn geen speciale parkeerplaatsen. De dichtsbijzijnde parkeergarage is Q-Park, Beursplein.

  Ticketveiling Check je Voordeel
  Vakantieveilingen Check je Voordeel
  Dagtickets.nl Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit