Artis kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen voor dagje Artis

We houden je dagelijks op de hoogte van korting en aanbiedingen voor een dagje Artis. Hieronder een overzicht van alle aanbiedingen voor Dierentuin Artis in Amsterdam.

Aanbieding Artis

Wil je met korting naar Artis? Kijk dan eens op ActievandedagGroupon of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Artis te vinden.

Artis – oudste dierentuin van Nederland

Wat zijn jouw favoriete dieren? De giraffes en olifanten op de savanne? Of zoek je liever uit hoe een axolotl of een margay eruit ziet? In Artis ben je echt een dagje uit.

Artis is de oudste dierentuin van Nederland en ligt midden in Amsterdam. Er zijn historische gebouwen uit de negentiende eeuw en de dierentuin heeft nog steeds de sfeer van een wandelpark. Bezoek Lemurenland en de savanne. Loop tussen de apen door in het apenhuis en tussen de vlinders in het vlinderhuis. Verzorgers vertellen regelmatig over hun werk bij het voederen van de dieren (de zeeleeuwen zijn leuk!). En sla het aquarium niet over.

Jonge kinderen spelen ook graag in de speeltuintjes en aaien de dieren van de kinderboerderij. Hun ouders drinken graag koffie op het terras met uitzicht op de dieren. Bezoek ook het planetarium om meer over het heelal te leren of een van de voorstellingen voor kinderen te zien. Op zondagochtend kun je een kijkje achter de schermen krijgen. In de shop vind je Artis de Partis, de beroemde mascotte van dierentuin Artis.

Het Artisplein voor de ingang is gratis. Hier vind je de sfeer van Artis: midden in de stad, maar toch een oase van rust. Eet een hapje in restaurant De Plantage, geniet van het uitzicht op de roze flamingo’s en de fontein of bezoek Micropia.

Micropia

In Micropia vind je de allerkleinste dieren van Artis: bacteriën en virussen. De interactieve tentoonstelling laat je de wereld van microben beleven. Voor Micropia moet je wel een apart kaartje aanschaffen. In combinatie met een kaartje voor Artis krijg je korting.

Toegangsprijs Artis

Toegang: € 20,50
Kinderen (3 t/m 9 jaar): € 17,00
Kinderen (0 t/m 2 jaar): toegang gratis
Tip: download van tevoren de gratis plattegrond van de website.
Toegangsprijs Micropia
Toegang: € 14,00
Kinderen (3 t/m 9 jaar): € 12,00
Adviesleeftijd voor Micropia: vanaf 8 jaar. Gratis toegang met museumkaart. Combineer Artis met een kaartje voor Micropia en krijg korting op de toegangsprijs.

Adres Artis

Artis
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam


 

Korting Dagje Uit