Body Worlds kortingen en aanbiedingen

40-70% korting Body Worlds

Via Ticketveiling en Vakantieveilingen kun je nu heel goedkoop een dagje naar Body Worlds. Kortingen via de veiling lopen doorgaans namelijk op tot 40-70%. Nu in de veiling:

Aanbieding Artis

Wil je met korting naar Artis? Kijk dan eens op ActievandedagGroupon of TripperZeker als de lente weer begint zijn er vaak leuke aanbiedingen voor een dagje Artis te vinden.

40% korting entree Body Worlds

Via AD Webwinkel krijg je nu tot 40% korting op een entree voor Body Worlds. Je betaalt nu slechts € 14 p.p.

Body Worlds

Iedereen weet hoe een gewoon menselijk lichaam eruit ziet, maar hoe ziet het lichaam er eigenlijk uit als je bepaalde lagen zou verwijderen? Hier kom je vanzelf achter als je Body Worlds in Amsterdam bezoekt. De lichamen die hier tentoongesteld worden, zien er namelijk alles behalve normaal uit. Zo hebben de lichamen geen huid meer, maar worden de spieren, gewrichten en botten blootgesteld. Dat de lichamen in allerlei gekke poses tentoongesteld worden, maakt het bezoeken van Body Worlds al helemaal tot een unieke ervaring.

Body Worlds: The Happiness Project

Bezoek je Body Worlds op dit moment, dan krijg je Body Worlds: The Happiness Project van Gunther von Hagens te zien. Dit project staat geheel in het teken van geluk en wat geluk met het menselijk lichaam doet. Je ziet meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen, die de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het menselijk lichaam laten zien. Ook zie je wat voor effect geluk op het lichaam en de ziel heeft. Al meer dan 40 miljoen mensen hebben de tentoonstelling bezocht en de reviews zijn erg lovend. Zeker een must om te bezoeken!

Je zou het misschien niet denken, maar Body Worlds: The Happiness Project is zeker geschikt voor kinderen. Hoewel het museum echte lichamen laat zien, is Body Worlds zeker niet eng. Sterker nog, het is erg leerzaam voor kinderen en door de vele workshops die kinderen kunnen volgen, is het bezoeken van Body Worlds ook erg leuk voor deze doelgroep.

Een tentoonstelling in het centrum van Amsterdam

Je vindt de tentoonstelling van Body Worlds in het centrum van Amsterdam, aan het Damrak. Dit maakt dat het bezoeken van Body Worlds prima te combineren is met het bezoeken van andere bezienswaardigheden of bijvoorbeeld een middagje winkelen in de hoofdstad.

Entreeprijzen Body Worlds

  • Entreeticket kinderen van 0 tot en met 5 jaar oud: gratis.
  • Entreeticket jongeren van 6 tot en met 18 jaar oud: 14 euro aan de deur, 12 euro via het internet.
  • Entreeticket volwassenen vanaf 18 jaar oud: 20 euro aan de deur, 18 euro via het internet.
  • Entreeticket studenten tot maximaal 30 jaar oud: 18 euro aan de deur, 16 euro via het internet.
  • Entreeticket senioren vanaf 65 jaar: 18 euro aan de deur, 16 euro via het internet.
  • Entreeticket CJP-pashouders: 18 euro aan de deur, 16 euro via het internet.
  • Entreeticket Stadspashouders: 18 euro aan de deur, 16 euro via het internet.
  • Entreeticket rolstoelgebruikers: 14 euro aan de deur, 12 euro via het internet.

Zoals je ziet, is het online bestellen van je tickets goedkoper dan het kopen van tickets aan de deur. Door al je tickets voor Body Worlds online te bestellen, kun je dan ook veel geld besparen op je dagje uit.

Adres Body Worlds

Body Worlds
Damrak 66
1012 LM Amsterdam


 

Korting Dagje Uit