Fun Forest Amsterdam kortingen en aanbiedingen

Korting en aanbiedingen Fun Forest Amsterdam

Momenteel zijn er bij ons helaas geen aanbiedingen of kortingen bekend voor een dagje klimmen en klauteren in Fun Forest Amsterdam. We houden je op deze site op de hoogte van alle aanbiedingen voor Fun Forest Amsterdam.

Fun Forest Amsterdam – klimpark voor jong en oud

Klimmen, ziplinen, tokkelen: in dit klimbos leer je in no time wat dat is en… hoe je dat doet natuurlijk. Met negen klimbanen is er voor elke leeftijd een goede baan, ook als je al wat ouder bent en niet zo soepel meer. Kinderen zijn dol op het geklauter in de natuur. Lekker spannend, en toch helemaal veilig.

Klimpark Fun Forest Amsterdam ligt aan de rand van Het Amsterdamse Bos. Klim erin en probeer over te steken via de stijgbeugels, suis naar beneden via tokkelbanen, probeer alle bruggen uit. Zwaai aan een touw en spring van 15 meter naar beneden. Er is zelfs een snowboard-tokkelbaan.

De negen klimbanen lopen op in moeilijkheidsgraad en hebben verschillende eisen aan leeftijd en lengte. De instructeurs leggen alles uit, zodat iedereen veilig kan klimmen. Op de twee makkelijkste banen van het klimbos mogen uitsluitend kinderen vanaf 7 jaar, je mag als volwassene niet mee. Op de vier reguliere banen moeten kinderen minimaal 8 jaar zijn en minstens 1.30m lang. En dan zijn er nog de twee moeilijke banen voor de echte die-hards. Voor jongere kinderen (4-7 jaar) is er het gratis speelbos.

Parkeren, eten en drinken Fun Forest Amsterdam

Parkeren bij Fun Forest Amsterdam is gratis. Bij de kiosk kun je wat drinken op het terras of een gezonde lunch eten. Neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee, want er zijn geen kluisjes.

Kinderfeestje in klimbos Fun Forest Amsterdam

Laat die apen toch lekker spelen! Geef je verjaardagsfeestje in Fun Forest Amsterdam. De kinderen zoeken de bananen in de bomen en halen ze uit de klimbaan naar beneden om de schatkist te openen. Ook andere feestjes zijn mogelijk, zoals sup. Sup staat voor stand up paddling en doe je met een peddel staand op een surfboard. Nat worden mag, dat koelt lekker af.

Toegangsprijs Fun Forest Amsterdam (3 uur)

Kinderen (8 t/m 11 jaar): € 19,95
Jongeren (12 t/m 17 jaar): €21,95
Volwassenen: € 23,95
Kinderen die alleen gebruik maken van de kinderbanen krijgen 2 euro korting.

Adres Fun Forest Amsterdam

Fun Forest Amsterdam
Bosbaanweg 3
1182 DA Amstelveen

  Ticketveiling Check je Voordeel

 

Korting Dagje Uit